Belső ellenőrök oktatása
Társaságunk 16 éve meghatározó szereplője a belső ellenőrök oktatásának. Folyamatosan megújuló egy- és többnapos képzéseinken a résztvevők a legkiválóbb előadókkal találkozhatnak, értékes okleveleket szerezhetnek, a szakértői névjegyzékbe kerülés lehetőségével. Online képzéseinket interaktív megoldások, tesztek, fakultatív vizsgák, kvízjátékok jellemzik.
Képzések több szinten, valamennyi ágazat számára a legkiválóbb előadókkal, piacvezetőként 2004 óta.

Tanfolyamok

A belső ellenőrzés alapjai és gyakorlata
Online tananyag, vizsgalehetőséggel.
Ajánljuk kezdő kollégáknak, valamint azoknak, akik tudásukat rendszerezni, frissíteni szeretnék.
A tréning célja, hogy sikeres elvégzésével a résztvevő sajátítsa el a független belső ellenőrzés szakma-elméleti ismereteit és gyakorlati módszereit, legyen képes a független belső ellenőrzési tevékenység végrehajtására közigazgatási, vállalati és pénzintézeti területeken.
A résztvevők belépési kóddal 20 napon keresztül nézhetik meg az összesen 25 órányi videó-tanyagot, amelyekben kiváló előadók ismertetik meg őket a szakma legfontosabb ismereteivel. A tanfolyamot online teszt vizsga zárja, legalább 80%-os eredményességű írásbeli vizsga elérése esetén a résztvevőnek „BEMSZ Minősített Belső Ellenőr” minősítést adunk ki.

 

Belső ellenőrzési szolgáltatások
Gazdálkodó szervezetek, intézmények teljes körű belső ellenőrzését, egyedi auditokat, rendszerellenőrzéseket vállalunk külső szolgáltatóként, szakképzett, tapasztalt szakértőkből álló csapatunkkal, széleskörű referenciák alapján.
Támogató hozzáállással, széleskörű referenciákkal: Társaságunk meggyőződése, hogy a megfelelő belső ellenőrzés értéket ad a szervezet működéséhez és javítja annak minőségét.
Részletek

Belső ellenőrzési rendszerek külső minőségértékelése
A belső ellenőrzés kiszervezése jelentős előnyöket adhat a szervezetek számára. Külső szolgáltatóként az ETK biztosítani tudja azt a szaktudást, amely speciális területek auditjához szükséges, optimalizálhatók a felhasználásra kerülő erőforrások. A belső ellenőrzés ebben a formában költségmegtakarítással együtt is jelentős hozzáadott értéket jelent, folyamatos minőségbiztosítás mellett.
Minősített szakértőinkkel belső ellenőrzési rendszerek független külső minőségellenőrzését is vállaljuk, az IIA normák szerint.

Kockázatkezelés
Kockázatkezelési rendszerek kialakítása, fejlesztése. Kockázati leltárak elkészítése, támogató tanácsadás, kockázatkezelés.
Gyakorlati ismereteinket felhasználva olyan megközelítést dolgoztunk ki, amely megbízóink számára testre szabott és költséghatékony megoldást biztosít a kormányrendeleteknek való megfelelésben.
Kockázatmenedzsment 

Megfelelési támogatás
Megfelelést támogató szervezet kiépítése. Testhezálló szabályozó környezet kialakítása, megfelelési tanácsadás.
A 339/2019. (XII. 23.) Kormányrendelet szerint a hatálya alá tartozó szervezeteknek fel kell állítani és működésbe kell hozni a Megfelelési („Compliance”) funkciót, mint szervezeti egységet!
Az ETK Szolgáltató zRt. már számos, hazai köztulajdonban álló társaságnál és közintézménynél közreműködött megfelelési rendszerének kialakításában, a kockázatkezelési folyamatok erősítésében, szabályozásának és működési rendjének meghatározásában.
A megfelelési tanácsadói tevékenységünk támogatja a szervezet vezetését a jogszabályi megfelelésen túl a szervezeti célok elérésében.
Tanácsadás 

etkuj kicsi

    ETK zRt. 

 

Hirdetés