A Miniszterelnöki Hivatal pályázatot hirdetett a „Közvetlen irányítású uniós programok keretében megvalósuló projektek ÖNERŐKÖLTSÉGÉNEK hazai forrásból történő támogatásához / KÁF-1-2023”.


A Kormány célja, hogy Magyarország a 2021-2027 programozási időszak végére a közvetlen irányítású uniós programok keretéből elnyert magyar részesedés arányát a lakosságarányos mértéknek megfelelően növelje. A közvetlen irányítású uniós programok jellemzője, hogy közös európai célokat támogatnak, valamennyi tagállamból lehet pályázatot benyújtani és az elbírálás is közvetlenül, európai szinten történik. Ezek a programok olyan területek támogatását is lehetővé teszik, melyek a tagállami irányítású projektek keretei között nem megoldhatók.

További tájékoztatás, felvilágosítás
A támogatási igénnyel, a támogatással és az elszámolással kapcsolatos részletes tájékoztatást a www.palyazat.gov.hu és a www.kormany.hu oldalon elérhető Támogatási és elszámolási útmutató tartalmazza. További információ a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhető. A mindenkor hatályos KÁF-1-2023 Támogatási és elszámolási útmutató figyelemmel kísérése a támogatási igénnyel fellépők kötelezettsége.

Hirdetés