Hirdetés
Pályázat kis és közepes sportegyesületeknek
2016. november 11. péntek, 08:00

deutsch tamas01A magyarországi sportfejlesztési programok részeként a Hiszek Benned Sport Program keretében százötvenmillió forintos keretösszeg segíti a kis és közepes sportegyesületek és szervezetek fejlesztését fél éven át – jelentette be a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke, Deutsch Tamás.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkárságával közösen megvalósított pályázati lehetőséget a tervek szerint még idén meghirdetik. A program alapvető szakmai célja, hogy az egyesületek utánpótláskorú sportolóinak létszáma nőjön, de lehetőséget teremt a tehetségek kiválasztására és gondozására is. A kis és közepes sportegyesületek támogatása és fejlődése a magyar sport hosszú távú megerősödését eredményezheti - hangsúlyozta Deutsch Tamás.

A Hiszek Benned Sport Program másik eleme az ország huszonhárom megyei jogú városában elsősorban a szabadidős sporttevékenység támogatását célzó pályázat. A meghirdetett programra az elkövetkező fél évben 100 millió forint áll rendelkezésre. A Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) a jövőben egyre több szolgáltatással könnyítené meg 172 tagszervezetének mindennapi munkáját. A Szolgáltató SOSZ elnevezésű program keretében egyebek mellett jogsegély-szolgálatot, könyvelési, pénzügyi, pályázati, sportreklám- és marketing-tanácsadást, sportegészségügyi szolgáltatást kínálnának, valamint különféle fórumok, konferenciák és rendezvények szervezésében nyújtanának segítséget.

A sportegyesületek tájékoztatását, a szolgáltatások ismertetését az országban öt régiófelelős munkatárs segíti. A SOSZ elnöke szerint ez a program is hozzájárulhat a taglétszám további bővüléséhez. Elmondta: a magyar sportirányítási rendszer átalakításáról szóló törvénymódosító javaslat révén a jövőben a Sportegyesületek Országos Szövetsége a Magyar Olimpiai Bizottság mellett a Magyar Paralimpiai Bizottságban, a Nemzeti Diák-hallgatói Szabadidősport Szövetségben és a Nemzeti Versenysport Szövetségben is képviselteti magát.

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

23ev

               CÉGBEMUTATÓ


 

online

Pályázati tanácsadónk

semperger_uj2

Pályázati tanácsadó kollégánk válaszol kérdéseire a semperger.kinga@etk-rt.hu címen.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?