Hirdetés
TÁMOP pályázatok sorozatban
2012. január 30. hétfő, 09:00

palyMegtörtént a Társadalmi Megújulás Operatív Program módosítása, így nagyobb sebességbe kapcsolhat az NFÜ a kiírásokkal. Több régen várt pályázat tervezete vált ismertté, és az ígéretek szerint márciustól már beadhatók az első pályaművek is. A TÁMOP területén korábban kialakult ellenérzéseket szeretné oldani az ETK Szolgáltató zRt. azzal, hogy felajánlja együttműködését mind a pályázatok megírásában, mind a nyertes pályázatok lebonyolításában, elszámolásában. Kár lenne kihagyni: 100%-os támogatás mellett igazán előremutató célok valósíthatók meg.

 

A TÁMOP-6.1.2Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok pályázatok már a korábbi kiírásban is bizonyították, hogy segítségükkel kedvező folyamatok indíthatók el egy-egy település életében. Régóta tervezett programok valósulhattak meg végre, és jó szervezés esetén ezek többsége a pályázatok lezárása után is folytatható. Tapasztalataink szerint némiképp egyszerűsödtek az elszámolások: a program forrásaiból támogatott projektek megvalósítását 2011. január 1-jétől a korábbi három helyett egy közreműködő szervezet, az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. segíti.  

A TÁMOP 2.1.3 - Munkahelyi képzések támogatása pályázatok segítségével a szűkös költségvetések miatt az utóbbi években elhalasztott oktatási projektek valósíthatók meg. Az 1-15 MFt közötti projektnagyság szinte valamennyi érdekelt szervezet számára lehetőséget ad arra, hogy érdemi előrelépést érjen el a munkavállalók képzése területén. Az ETK zRt. akkreditált felnőttképzési intézményként, 12 éve halmozódó hazai és nemzetközi referenciával, kiváló oktatóival a képzési programok megvalósításában is tevékenyen tud részt venni.

Az önkormányzatok, intézmények és önkormányzati vállalatok számára is érdekes lehet a rugalmas munkahelyeket támogató TÁMOP pályázat (TÁMOP - 2.4.5-12/7-8 - A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezésekRugalmas munkahelyek): talán kevesen gondolnak bele, hogy egyes esetekben a részmunkaidős foglalkoztatás, a távmunka igénybevétele jelentheti minden résztvevő számára a leghatékonyabb megoldást. A pályázat támogatja a szükséges átszervezések költségeit is.

Az ETK Szolgáltató zRt., az Önkormányzati Klub működtetője az elmúlt években kiemelkedően sikeres tevékenységet folytatott a pályázatok írása, a nyertes pályázatok lebonyolításának támogatása területén.

Az általunk menedzselt ÁROP pályázatok mindegyike nyert, a programok zökkenőmentesen végrehajtásra kerültek. Önkormányzatok és civil szervezetek számára készített TÁMOP pályázataink 94% feletti arányban nyertek, és minden esetben hatékonyan támogattuk a lebonyolítást, az elszámolásokat. Az egészségfejlesztés területén meglévő szakmai tapasztalataink és szakértőink felkészültsége szavatolják a programok magas színvonalát, eredményességét.  

A pályázatok elkészítése során partnereink számíthatnak sokéves tapasztalatainkra. Segítünk a programok összeállításában, a szakmai igények magas szintű kielégítéséhez szakértőket biztosítunk. A bírálati rendszer ismeretében kialakítjuk a legnagyobb valószínűséggel nyeréshez vezető stratégiákat, egyben kiemelt figyelmet fordítva a legnagyobb eredmények elérésére, és a fenntarthatóságra egyaránt.  

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség – a gyorsítási és egyszerűsítési folyamatok eredményeként – március végéig megnyitja a 2007–2013-as tervezési időszakra rendelkezésre álló Társadalmi Megújulás Operatív Program és ezzel párhuzamosan a Regionális Fejlesztési Alapból finanszírozott Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program források fennmaradó részét is, ezzel is segítve az uniós források sikeres lehívását. A közeljövőben tehát újabb lehetőségek nyílnak, amelyeket érdemes figyelemmel kísérni.  

Keressenek minket, és segítünk megvalósítani elképzeléseiket oly módon, hogy emellett pótlólagos forrásokhoz is juthatnak!  

Miskolczi Tamás elnök

Szentgyörgyvölgyi Zoltán pályázati szakértő  

ETK Szolgáltató zRt.

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Telefon: 06-1-222-40-43

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

alapnet2

24

               CÉGBEMUTATÓ


 

Pályázati tanácsadónk

semperger_uj2

Pályázati tanácsadó kollégánk válaszol kérdéseire a semperger.kinga@etk-rt.hu címen.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?