Hirdetés
Az év önkormányzati vagyongazdálkodója 2011 pályázat
2012. január 26. csütörtök, 08:00

 

evvagyongazdalkodojaAz év önkormányzati vagyongazdálkodója 2011 cím elnyerésére pályázatot hirdet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatás-tudományi Kara és a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. A pályázat benyújtásának határideje: 2012. február 15. 24:00 óra.

Az év önkormányzati vagyongazdálkodója 2011 pályázat nyílt, azon olyan személyek vehetnek részt közvetlenül vagy közvetetten - tehát mások általi ajánlás alapján -, akik 2011-ben a legtöbbet tették az önkormányzati vagyongazdálkodás, vagyonkezelés, portfóliómenedzsment elmélete és gyakorlata terén.

A pályázati anyagot közvetlen részvételnél maga a pályázó, közvetett részvétel (ajánlás) esetén

  • szakmai és érdekképviseleti szervezetek, kamarák vezetői, testületei, képviselői,
  • minisztériumok, vagy más országos hatáskörű szervek képviselői,
  • a nyomtatott vagy elektronikus sajtó szerkesztőségei,
  • készíthetik el, illetve nyújthatják be elektronikus úton.

A pályázati anyagokat bizalmasan kezelik, csak a zsűri tagjai számára lesznek hozzáférhetőek.

A pályázat kötelező tartalmi elemei:

  • szakmai életrajz (a pályázó személyes adatai, végzettségek, képzettségek, szakmai tapasztalatok, elérhetőségeik), illetve ajánlás esetén a jelölt neve és elérhetőségei
  • a pályázó által vezetett gazdasági társaság, intézmény gazdálkodási adatai (például: 2010. évi eredmény-kimutatás, 2011. év 1-10. hónapjának tényadatai: forgalom, nyereség, vagyon, létszám - legfeljebb egy oldal), illetve ajánlás esetén a cég megítélése, a vagyongazdálkodás területén kifejtett tevékenységének értékelése
  • egyéb dokumentumok, amelyek a pályázó megítélése szempontjából fontosak lehetnek, és a pályázó eredményeit bizonyítják (például: minőségtanúsítvány, díjak, elismerések, publikációk, sajtóanyagok)

A pályázati anyag (a csatolt dokumentumok nélkül) legfeljebb 10 gépelt oldal terjedelmű lehet (Times New Roman betűtípus, 12-es méret, 1,5 sorköz). A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre. Az e-mail tárgya: pályázat. Javasolt formátum: MS Word vagy PDF, illetve a mellékletek esetében TIFF vagy JPG.

A díj ünnepélyes átadására a III. Önkormányzati Vagyongazdálkodási Konferencián kerül sor.

 

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

alapnet2

24

               CÉGBEMUTATÓ


 

Pályázati tanácsadónk

semperger_uj2

Pályázati tanácsadó kollégánk válaszol kérdéseire a semperger.kinga@etk-rt.hu címen.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?