Hirdetés
Települési önkormányzatok helyi közösségi közlekedésének 2019. évi támogatásáról
2019. július 22. hétfő, 08:00

kisbusz2019. június 28-án jelent meg a Hivatalos Értesítő 38. számában a települési önkormányzatok helyi közösségi közlekedésének támogatásáról szóló 2019. évi pályázati kiírás.

A költségvetési törvény 3. mellékletének I. 5. "A települési önkormányzatok helyi közösségi közlekedésének támogatása” jogcím 2019. évre 2 050 000 000 forintban, azaz kettőmilliárd-ötvenmillió forintban állapítja meg a támogatás összegét - Budapest Főváros Önkormányzata kivételével - a települési önkormányzatok számára.

A vissza nem térítendő költségvetési támogatást a települési önkormányzatok pályázati úton igényelhetik. A támogatás igénylésére vonatkozó pályázatot a következőknek megfelelően elektronikusan és papír alapon is szükséges benyújtani.

A pályázati kiírás 1. számú melléklete szerinti, szolgáltatónként kitöltött pályázati adatlapot 019. augusztus 26-ig kell feltölteni a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Kincstár) által üzemeltetett Önkormányzati Előirányzat-gazdálkodási Modul (a továbbiakban: ÖNEGM) rendszeren keresztül, az erre a célra kialakított pályázati felületen, amely a https://onegm.allamkincstar.gov.hu/login.jsp internet címen érhető el. Az onnan kinyomtatott pályázati adatlapot és a pályázati kiírás 7. pontja alapján benyújtandó további dokumentumokat (ide értve a pályázati kiírás 3. számú melléklete szerinti pályázói nyilatkozatot is) papír alapon - egy eredeti és egy hitelesített másolati példányban - legkésőbb 2019. augusztus 27-ig kell a Kincstárnak a települési önkormányzat székhelye szerint illetékes területi szervéhez (a továbbiakban: Igazgatóság) benyújtani postai úton történő megküldéssel vagy az Igazgatóságon személyesen történő leadással.

A települési önkormányzatok helyi közösségi közlekedésének 2019. évi állami támogatásáról szóló pályázati kiírás

 

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés