Hirdetés
Pályázatok
Pest megyei panziópályázatok
2020. szeptember 17. csütörtök, 07:00

rakossy balazs01Benyújthatják a Pest megyei vállalkozások a támogatási kérelmeket az új panziók létesítését támogató pályázati felhívásra. A célzott pénzügyi támogatási program keretében, 1,8 milliárd forint értékben, 60 és 300 millió forint közötti vissza nem térítendő összeg igényelhető.

 
60 ezer eurót kaphatnak a zöldülni vágyó önkormányzatok
2020. szeptember 14. hétfő, 08:30

eucfAz EUCF – Városokkal a városokért – a helyi fenntartható energetikai beruházások támogatása című európai projekt első felhívására 2020. október 2.-ig várják a települési önkormányzatok és önkormányzati társulások pályázatait. Az eddigi adatok alapján úgy tűnik a környező, a támogatásért velünk versengő országokban még kisebb az érdeklődés, így az első forduló pályázói nagyobb eséllyel juthatnak hozzá a támogatáshoz.

 
Októberben jelennek meg a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatai
2020. szeptember 08. kedd, 08:30

nea logoOktóber 12-én nyílik meg civil szervezetek számára a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) összetett pályázatainak kerete, majd novemberben az egyszerűsített pályázatoké, így idén 7,7 milliárd forintra nyújthatnak be igényt a hazai civil szervezetek. 

 
Szeptember 10-ig lehet pályázni az Idősbarát önkormányzat díjra
2020. szeptember 04. péntek, 08:00

idosbarat onkormanyzat02Szeptember 10-én éjfélig lehet pályázni az Idősbarát önkormányzat díjra, amelynek pénzjutalmát idén egymillióról másfél millió forintra emelték - közölte Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) családpolitikáért felelős helyettes államtitkára az MTI-vel.

 
Benyújthatók a támogatási kérelmek a Pest megyei szállodák fejlesztésére
2020. augusztus 29. szombat, 07:00

rakossy balazs02Már benyújthatók a támogatási kérelmek a Pest megyei szállodák fejlesztését és bővítését támogató pályázati felhívásra – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium európai uniós fejlesztési források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t.

 
Milliárdok korszerűsítésre: még pályázhatnak a vidéki iskolák
2020. augusztus 28. péntek, 08:00

iskolA nagy érdeklődésre való tekintettel a Miniszterelnökség 14 nappal meghosszabbítja a Magyar Falu program keretein belül korábban kiírt két pályázatának beadási határidejét.

 
Egyházi közösségi terek fejlesztése a Magyar falu programban
2020. augusztus 19. szerda, 07:00

gyoparos alpar01Mintegy nyolcszáz település egyházközössége több mint 12 milliárd forint értékben nyert forrást egyházi közösségi terek fejlesztésére a Magyar falu programban tavaly és idén.

 
Újabb pályázati lehetőségek nyíltak a Magyar falu programban
2020. augusztus 10. hétfő, 07:00

magyar falu logoIskolai és óvodai felújításokra is nyíltak pályázatok, a Magyar falu programban a Miniszterelnökség a vidéki kistelepülések hátrányainak mérséklése és az életminőség javítása céljából idén 22 pályázati kiírást tett közzé.

 
A települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárláshoz kapcsolódó támogatása
2020. augusztus 07. péntek, 08:00

tuzifaA belügyminiszter pályázatot hirdet a települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárláshoz kapcsolódó támogatására.

 
Indul a Strandfejlesztési Program negyedik üteme
2020. augusztus 06. csütörtök, 08:00

balstrandFolytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség által 2017-ben elindított Strandfejlesztési Program, szeptembertől  3 milliárd forint keretösszeggel nyílnak meg források Magyarország szabadvízi strandjainak megújítására a Balatonnál, a Duna mentén, a Tiszánál, a Tisza-tónál és a Velencei-tónál – jelentette be , az MTÜ vezérigazgatója Zánkán.

 
Megjelentek az idei utolsó pályázatok a Magyar falu programban
2020. július 28. kedd, 08:00

falusMegjelentek az idei utolsó pályázatok a Magyar falu program keretében, ezúttal 12 milliárd forint keretösszegben lehet pályázni önkormányzati kerékpárutak építésére, temetőfejlesztésre, építési telkek kialakítására, valamint elhagyott ingatlanok közcélra történő megvásárlására – jelentette be a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 57