Hirdetés
Pályázatok
Négy újabb pályázat falusi fejlesztések támogatására
2021. április 13. kedd, 07:00

gyoparos alpar01A kormány négy újabb pályázatot ír ki kisléptékű falusi fejlesztések támogatására; egyebek mellett járdaépítésre, orvosi eszközök beszerzésére, kommunális eszközökre, valamint tanyai és falugondnoki buszok beszerzésére lehet majd pályázni.

 
Ismét lehet pályázni a mezőgazdasági kisüzemek támogatására
2021. április 12. hétfő, 07:00

agrarminiszterium ff logoEszköz- és gépbeszerzésre, ültetvénytelepítésre, állatvásárlásra, üzemfejlesztésre kaphatnak forrást mezőgazdasági kisüzemek. A pályázatokat 2021. április 20-ig lehet benyújtani – közölte az Agrárminisztérium.

 
Idén is színezd újra!
2021. április 09. péntek, 08:00

letsTizedik alkalommal hirdetik meg idén a Let’s Colour Településszépítő Egyesület pályázatát, melynek keretében 800 négyzetméter kültéri vagy beltéri falfelület kifestésére elegendő festéket lehet nyerni. A pályázatra minden olyan iskola, óvoda, önkormányzat vagy aktív közösség jelentkezését várják, akik szeretnének egy vidámabb, élettel telibb környezetbe visszatérni a járványhelyzet lecsengésével. A pályázatokat a jelentkezők az akciót szervező egyesület weboldalán május 7-ig nyújthatják be.

 
Így folytatódik a Magyar falu program
2021. április 09. péntek, 07:00

magyar falu logoÚjabb kategóriákban adhatják be pályázataikat szerdától a kistelepülési helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, egyházközségek és civil szervezetek a Magyar falu programban – tudatta a Miniszterelnökség.

 
Ismét lehet pályázni az Idősbarát Önkormányzat Díjra
2021. április 08. csütörtök, 08:00

idosekA tömeges megbetegedést okozó koronavírus-járvány elmúlt egy éve megmutatta, milyen fontos a rászoruló idősek célzott támogatása. Az önkormányzatok idősügyi feladatainak elismerésére 18. alkalommal hirdeti meg Novák Katalin családokért felelős miniszter és Pintér Sándor belügyminiszter az Idősbarát Önkormányzat Díj pályázati felhívást.

 
Magyar falu vállalkozás-újraindítási program
2021. április 08. csütörtök, 07:00

gyorgy laszlo itmHamarosan, még tavasszal indul a Magyar falu vállalkozás-újraindítási program, amelynek alapvető célja a beruházások ösztönzése. „Kistelepüléseken működő kisvállalkozások kis összegű támogatásokra pályázhatnak” – mondta az államtitkár.

 
Óvodai játszóudvar és közterületi játszótérfejlesztése / MFP-OJKJF/2021
2021. április 07. szerda, 08:00

ovodaAz alprogram lehetőséget biztosít az 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú településeken az önkormányzat tulajdonában lévő közterületi játszóterek és óvodai játszóudvarok építésére, kialakítására, felújítására, eszközök és felszerelések fejlesztésére, beszerzésére, ezáltal a vidéki kistelepüléseken élők egészséges testi és lelki fejlődésének segítésére.

 
Önkormányzati temetők infrastrukturális fejlesztése a Magyar Falu Programban
2021. március 31. szerda, 08:00

temetA Magyar Falu Program keretében meghirdetett pályázat lehetőséget ad az 5000 fős, és ez alatti állandó lakosságszámú településeken működő önkormányzatok számára fenntartásukban és tulajdonukban álló temetők infrastrukturális fejlesztésére.

 
Hírek a turizmus fejlesztéséről
2021. március 31. szerda, 07:00

penzugyminiszteriumPest megye az uniós előírások miatt lényegesen kevesebb fejlesztési forráshoz jut, a kormány ezért indított célzottan olyan pályázatot, amely a térség beruházásait segíti. Ezzel a járvány miatt veszteségeket elszenvedő hazai turizmust támogatja.

 
Pályázat utak, hidak, kerékpárutak építésére és felújítására
2021. március 30. kedd, 08:00

ut00Megjelent a Magyar Falu Program keretében az „Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény építése/felújítása" című alprogram, amely keretében a kistelepülésről ingázók és a kistelepülésen kikapcsolódni vágyók körülményeit kívánják önkormányzati támogatással javítani 20 milliárd forintos keretösszegből.

 
Civic Europe, Idea Challenge 2021 pályázati felhívás
2021. március 24. szerda, 09:00

kozugyOlyan közösségi fejlesztések támogatására kiírt pályázat, amelyek megteremtik annak lehetőségét, hogy az emberek megértsék, megtanulják és éljenek a társadalmi részvétel kompetenciáival, a párbeszéd eszközével.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 62