Hirdetés

Hogy volt régen....?
girdmario


Az Önkormányzati Klubról - Rólunk


 

Hirdetés
Ma 2023. jan. 27., péntek, Angelika napja van. Holnap Károly és Karola napja lesz.

Oktatás, szociális ügyek
Milliárdok jutnak iskolák fejlesztésére a Magyar falu programon keresztül PDF Nyomtatás
2020. november 20. péntek, 07:00

magyar falu logoIskolák felújítására ötmilliárd, iskolai tornatermek, tornaszobák fejlesztésére két és fél milliárd forintot fordít a kormány a Magyar falu programban. Iskolaépületek felújítására és iskolai tornaterem, tornaszoba fejlesztésére idén először adhattak be pályázatot a területileg illetékes tankerületi központok.

 
Pályázat nemzetiségi beruházásokra PDF Nyomtatás
2020. július 10. péntek, 06:00

soltesz miklosNégyszázmillió forintos pályázattal segíti a nemzetiségek egy- és kétmillió forint közötti beruházásait a kormányzat - közölte a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, Soltész Miklós Pécsen, sajtótájékoztatón.

 
Az önkormányzatok idén is pályázhatnak az Idősbarát Önkormányzat Díjra PDF Nyomtatás
2019. május 13. hétfő, 06:00

idosbarat onkormanyzat02Alapítói azt a célt tűzték ki, hogy a díj járuljon hozzá a helyi szintű önkormányzati időspolitika megerősítéséhez, ismerje el az önkormányzatok idősekért vállalt cselekvő felelősségét és a mindezek szellemében végzett önkormányzati idősügyi tevékenységek konkrét eredményeit.

 
Pályázat roma középiskolásoknak PDF Nyomtatás
2019. május 02. csütörtök, 06:00

rendorautoA Budapesti Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet roma középiskolásoknak tanulmányaik sikeres befejezéséhez. A pályázatot elnyerők költségtérítést, ruházkodási és tanszersegélyt, tanulmányi eredménytől függő havi ösztöndíjat kapnak.

 
Pályázat: gyermekétkeztetést szolgáló konyhafejlesztések PDF Nyomtatás
2019. április 02. kedd, 07:00

gyermeketkeztetes01Idén is pályázhatnak bölcsődei és óvodai konyhák megújítására az önkormányzatok: a kormány ötödik alkalommal írt ki pályázatot a gyermekétkeztetésben részt vevő konyhák és étkezők felújítására, építésére, valamint konyhai eszközök beszerzésre.

 
Integrált térségi gyermekesélyprogramok PDF Nyomtatás
2017. szeptember 21. csütörtök, 06:00

emmi logo1A gyermekszegénység megelőzésére, visszaszorítására fókuszál az integrált térségi gyermekesélyprogramokat támogató pályázat, a komplex program október elsején indul az ország harmincegy leghátrányosabb helyzetű járásában.

 
Jövőre még több pénz lesz nyári gyermekétkeztetésre PDF Nyomtatás
2014. augusztus 14. csütörtök, 06:00

menza01Tíz százalékkal nőtt a nyári étkeztetésben részt vevő gyerekek száma a múlt évihez képest, a programra az idén 2 milliárd 640 millió forintot fordított a kormány. 1300 önkormányzat indult a pályázaton, minden hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű település nyert, és összes igényüket ki tudták elégíteni.

 
Tudásod a jövőd! - új képzések PDF Nyomtatás
2014. május 13. kedd, 06:00

tudasodajovodÚjabb 173 képzés indul a Tudásod a jövőd! projektben. Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett projekt célja, hogy a kistelepülésen lakók minél nagyobb számban kapcsolódhassanak be a tanulásba. A 204 millió forintos program több mint 2600 ember képzésekbe való bekapcsolódását teszi lehetővé 89 településen.

 
Tisztelt látogatónk! PDF Nyomtatás

Pályázati tanácsadó szolgáltatásunk célja, hogy felhívjuk az önkormányzatok és intézményeik figyelmét azokra a pályázati lehetőségekre, amelyek a működési, közigazgatási és közszolgálati feladatok ellátásához nyújtanak kiegészítő forrásokat.

A pályázatok részletes anyagait regisztrált felhasználóink láthatják. A megtekintéshez kérjük lépjen be felhasználónevével és jelszavával, illetve regisztráljon itt.

 

A pályázatok kategóriái a jobboldali menüsávban találhatók.

A pályázatokkal kapcsolatos kérdéseikkel keressék szakértőnket!

 


alapnet2

24

               CÉGBEMUTATÓ


 

Pályázati tanácsadónk

semperger_uj2

Pályázati tanácsadó kollégánk válaszol kérdéseire a semperger.kinga@etk-rt.hu címen.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?