Hirdetés

Hogy volt régen....?
girdmario

Hirdetés
Ma 2023. jan. 27., péntek, Angelika napja van. Holnap Károly és Karola napja lesz.

Közigazgatás, településfejlesztés
Tanyafejlesztési pályázat prolongálva PDF Nyomtatás
2022. november 03. csütörtök, 07:00

tanya03Meghosszabbította az Agrárminisztérium a tanyafejlesztési pályázatot 2023 júniusáig a vidékfejlesztési program keretében – közölte Feldman Zsolt, a tárca mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára Zsanán.

 
Magyar falu program – folytonos fejlesztés PDF Nyomtatás
2022. szeptember 14. szerda, 06:00

magyar falu logoA Magyar falu programot a magyar falvak írják, ezért valósulhatnak meg életminőséget javító beruházások - mondta Gyopáros Alpár modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Komlóskán.

 
Nagy az érdeklődés a Magyar Falu Program eddigi pályázatai iránt PDF Nyomtatás
2019. május 21. kedd, 06:00

magyar falu logoA helyi egyházi közösségi terek fejlesztésére 949 egyházközösség, míg a nemzeti identitástudat erősítésére 1216 önkormányzat jelentkezett a Magyar Falu Program keretében februárban elsőként meghirdetett pályázatokra – jelent meg a Miniszterelnökség közleményében.

 
Ösztöndíj fogyatékossággal élő hallgatóknak PDF Nyomtatás
2016. január 11. hétfő, 07:00

magyarkozlonyA Miniszterelnökség pályázatot hirdet közigazgatási ösztöndíjra fogyatékos felsőoktatási hallgatók számára. A Magyar Közlönyben megjelent felhívás szerint a várhatóan február végén induló program célja a szakmailag elhivatott, munkatapasztalattal nem rendelkező, a nemzeti közigazgatás iránt elkötelezett hallgatók ösztöndíj-támogatással megvalósuló, szakirányú munkatapasztalat-szerzésének biztosítása.

 
Tisztelt látogatónk! PDF Nyomtatás

Pályázati tanácsadó szolgáltatásunk célja, hogy felhívjuk az önkormányzatok és intézményeik figyelmét azokra a pályázati lehetőségekre, amelyek a működési, közigazgatási és közszolgálati feladatok ellátásához nyújtanak kiegészítő forrásokat.

A pályázatok részletes anyagait regisztrált felhasználóink láthatják. A megtekintéshez kérjük lépjen be felhasználónevével és jelszavával, illetve regisztráljon itt.

 

A pályázatok kategóriái a jobboldali menüsávban találhatók.

A pályázatokkal kapcsolatos kérdéseikkel keressék szakértőnket!

 
Falusi kisboltok: lehet még pályázni PDF Nyomtatás
2021. június 21. hétfő, 06:00

gyoparos alpar02A Magyar falu programban még június végéig lehet pályázni a kisboltok megmentését célzó, több tízmilliárd forint támogatásra – hívta fel a figyelmet a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos, Gyopáros Alpár.

 
Támogatás az önkormányzati köztisztviselők béremeléséhez PDF Nyomtatás
2019. február 04. hétfő, 07:00

pogacsastibor03A Belügyminisztérium 11 milliárd forinttal támogatja a nehéz helyzetben lévő önkormányzatokat a köztisztviselők bérének emelésében. A belügyminiszter által meghirdetett pályázattal a szerényebb anyagi helyzetű önkormányzatok előtt is megnyílik a rég várt lehetőség.

 
További uniós források PDF Nyomtatás
2013. szeptember 19. csütörtök, 06:00

mezo ferenc01A kormány döntése értelmében újabb, tizenhétmilliárd forintos fejlesztés valósulhat meg az Észak-alföldi régióban. A régióhoz tartozó három megyében huszonöt várost érint a városrehabilitációs támogatás. A mostani fejlesztésekkel három új járási székhelyet hoznak létre, és két új kormányablakot is kialakítanak.