Hazánkban elsőként indít települési önkormányzati vezetőképző szakirányú továbbképzést a Debreceni Egyetem a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségével szorosan együttműködve. A posztgraduális képzés 2023 szeptemberében indul, 2023. augusztus 21-éig még lehet jelentkezni.


A posztgraduális képzés 2023 szeptemberében indul, a képzést a jelenlegi, vagy jövőbeli polgármesterek és alpolgármesterek, települési önkormányzati képviselők és civil szervezeti vezetők részére ajánljuk, akik rendelkeznek valamilyen felsőfokú diplomával.

Felhívjuk az érdeklődők szíves figyelmét, hogy 2023. augusztus 21-éig még lehet jelentkezni a 2023 szeptemberében induló települési önkormányzati vezetőképző levelező szakirányú továbbképzési szakra a mellékelt jelentkezési lap segítségével! További részletek és a képzéssel kapcsolatban a lenti mellékletekben megtalálhatók.

A Debreceni Egyetem és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége együttműködésében megvalósuló képzés célja: „olyan felsőfokú végzettséggel rendelkező települési önkormányzatok vezetésére, illetve különböző vezető tisztségek betöltésére készülő szakemberek képzése, akik a megszerzett tudásuk birtokában képesek a települési önkormányzatok működési folyamatainak átfogó irányítására és menedzselésére”.

JELENTKEZÉSI LAP

KÉPZÉSI ÉS KIMENETELI KÖVETELMÉNYEK

TANTERV

EGYOLDALAS TÁJÉKOZTATÓ

Hirdetés