Hirdetés
Jegyzőkönyv készítés automatikus beszédfelismeréssel – Próbálja ki Ön is!
2020. szeptember 16. szerda, 10:50

alrite appMinden önkormányzatnál időigényes feladatot jelent a testületi ülések jegyzőkönyvének elkészítése az elhangzottak szó szerinti írásbeli rögzítése miatt. Egy fejlett mesterséges intelligencia alapú beszédfelismerő megoldással azonban nagy mértékben csökkenthető a jegyzőkönyvek elkészítésére fordított idő, valamint biztosítható, hogy az üléseken elhangzott értékes információkból minden rögzítésre kerüljön.

Ilyen megoldás a Régens Zrt. által kifejlesztett, kifejezetten a magyar nyelvre optimalizált Alrite beszédfelismerő rendszer. Az online alkalmazás közvetlen diktálást, vagy utólagos fájlfeltöltést használva is képes kimagasló pontossággal leiratozni a magyar beszédet, így minimális utómunkával előállítható az ülések és megbeszélések leirata (akár visszamenőleg is). Ehhez hozzájárul az is, hogy a megoldás a konkurens alkalmazásokkal ellentétben képes a leiratozott szövegben azonosítani a tulajdonneveket, kezelni a kis- és nagybetűket, a mondathatárokat és az írásjeleket. Mindemellett érzékeli a beszélők váltását is, amelyet jelöl is a leiratban. Az elkészült hangleiratok az alkalmazáson belül is szerkeszthetők, a szöveg módosításai az eredeti verzió megtartása mellett menthetők, illetve a szövegfájlok .docx, a hanganyagok pedig .mp3 formátumban exportálhatók.

Az alkalmazás tetszőleges böngészőből és mobil applikációként is elérhető. Letisztult felületével és széleskörű funkcionalitásával nagy mértékben könnyíti meg a polgármesteri hivatalok, önkormányzatok és más közigazgatási intézmények munkáját. A megoldás magas szintű adatvédelmi megoldások beépítésével és megbízható felhő infrastruktúrán történő adattárolással biztosítja a fájlok biztonságos megőrzését és hozzáférhetőségét. Az előfizetési fiókhoz korlátlan számú felhasználó adható hozzá, adminisztrátor által szabályozható többszintű jogosultsági rendszerrel. Az alkalmazás funkcióiról, felhasználási lehetőségeiről az Alrite weboldalán tájékozódhat részletesebben.

 

alrite logo

alrite laptop mockup3

 

Ön is kipróbálná az Alrite beszédfelismerőt?

Egy rövid regisztrációt követően ingyenesen tesztelheti, hogy hogyan képes az Alrite mesterséges intelligencia algoritmusa a beszédfelismerésre. Regisztrációra az Alrite felületénvan lehetősége.

A rendszert már több közigazgatási szereplő használja elégedetten. Az üzleti célú felhasználás listaáraihoz képest a Régens Zrt. a közigazgatási intézményeknek jelentős kedvezményeket tud biztosítani. Amennyiben a megoldás felkeltette érdeklődését, keresse a Régens Zrt. munkatársait bizalommal az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Szabályozási Tudsátár

online

Hirdetés

belso kulsonemz

Hírek hozzászólásai

 • Ezen az intézkedésen látszik igazán, hogy milyen szegénység van Magyar... Tovább...
 • Az önkormányzatokn ál dolgozó és az önkormányzatoka t működtető 30.000... Tovább...
 • A fiam középiskolájába n 8:15-kor kezdődnek az órák. Sokan a környező ... Tovább...
 • A magyar államháztartás hiánya 2020. júliusában elérte az egész évi te... Tovább...
 • Minden téren hátrányban.???? Tovább...
 • Tegnapi hír a MÁV-tól, hogy a Budapest-Cegléd -Szolnok vonalon 60-100 ... Tovább...
 • Homolya úrhoz képest Andersen, a nagy mesemondó a fasorban sincs. Tovább...
 • Akkor a kistelepülésen még működő postáknak is vége. Ja és ehhez csak ... Tovább...
 • Bravó, ez aztán az ügyfélbarát közigazgatás! Úgy látszik az ügyfél csa... Tovább...
 • Itt. Levegőnek sem néz bennünket a kormányunk. Van viszont remek ASP-n... Tovább...
 • ...szégyen, hogy kormányunk és munkáltatónk" mindenkit minimálbéren ta... Tovább...
 • A szétterülést ez ne állítja meg,hiszen a barnaövezetek is a külső rés... Tovább...
 • A térségnek az M0 nyugat bezárása fontos, ami elviszi a mai terhelő fo... Tovább...
 • ideje... Tovább...
 • Csak jelzem az Államtitkár Úrnak, hogy a kis falvakban csak az alábbi ... Tovább...