Hirdetés

Hogy volt régen....?
girdmario

Hirdetés
Ma 2023. márc. 26., vasárnap, Emánuel napja van. Holnap Hajnalka napja lesz.

Foglalkoztatás
Munkatapasztalat-szerzési támogatás PDF Nyomtatás
2021. november 30. kedd, 07:00

bodo sandor01A munkaerőpiaci szempontból hátrányos helyzetűek után is igényelhető december 1-jétől a 90 napos munkatapasztalat-szerzést elősegítő támogatás a Vállalkozások munkaerő támogatása programban. A kiterjesztéssel még tovább csökkenhet az álláskeresők száma.

 
Az Év Felelős Foglalkoztatója – pályázat! PDF Nyomtatás
2021. augusztus 25. szerda, 06:00

bodo sandor01Idén hatodik alkalommal hirdette meg az OFA Nonprofit Kft. „Az Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezésű díját, amelyre augusztus 30-ig nyújthatók be a pályázatok – közölte Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.

 
Jelentősen nőtt a szociális földprogramban résztvevők száma PDF Nyomtatás
2015. augusztus 10. hétfő, 06:00

langernevictorkatalin01Megduplázódott a szociális földprogram támogatottjainak száma a korábbi évekhez képest egy idén márciusban kiírt pályázatnak köszönhetően - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára.

 
Tisztelt látogatónk! PDF Nyomtatás

 

Pályázati tanácsadó szolgáltatásunk célja, hogy felhívjuk az önkormányzatok és intézményeik figyelmét azokra a pályázati lehetőségekre, amelyek a működési, közigazgatási és közszolgálati feladatok ellátásához nyújtanak kiegészítő forrásokat.

A pályázatok részletes anyagait regisztrált felhasználóink láthatják. A megtekintéshez kérjük lépjen be felhasználónevével és jelszavával, illetve regisztráljon itt.

 

A pályázatok kategóriái a jobboldali menüsávban találhatók.

A pályázatokkal kapcsolatos kérdéseikkel keressék szakértőnket!

 
Folytatódik a munkásszálló-építési program PDF Nyomtatás
2020. november 12. csütörtök, 07:00

bodo sandor mastergoodA kormány ötmilliárd forintos keretösszeget szán a munkásszálló-építési program folytatására. A program eddigi négy pályázati fordulójában 39 létesítményt építettek fel hazai támogatásból, több mint ötezer férőhelyes összkapacitással.

 
Nem voltak tiszták az állami diákmunka-pályázatok? PDF Nyomtatás
2014. március 26. szerda, 07:00

alapveto jogok biztosi hivatalaAz ombudsman és egyik helyettese szerint az állami diákmunka-pályázatok feltételeinek kidolgozatlansága és a pályázattal kapcsolatos tájékoztatás hiányosságai visszaélésre is alkalmat adó körülményeket teremtettek - közölte az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala.

 


alapnet2

25

               CÉGBEMUTATÓ


 

Pályázati tanácsadónk

semperger_uj2

Pályázati tanácsadó kollégánk válaszol kérdéseire a semperger.kinga@etk-rt.hu címen.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?