Hirdetés
Fried Kastély –„Az Év Hotelje 2011” PDF Nyomtatás
embl1  A Fried Kastély Szálloda**** és Étterem bővítési, fejlesztési munkálatai 2011 május végén fejeződtek be, és megújulva, a modern kor vívmányait beépítve kínálatába várja vendégeit az immáron Fried Birtoknak is nevezhető komplexum.

Vadonatúj, minden igényt kielégítő Wellness és Fitness Központtal, valamint a Liliom szárnnyal kibővülve 44 szoba, és egy lélegzetelállító Bálterem kialakításával valóra vált a tulajdonosok egykori álma, hogy valódi nyugalom szigetét alakítsanak ki, ahol mindenki megtalálja a saját stílusának, hangulatának megfelelő környezetet, és néhány napra elfeledkezve a mindennapokról, egy mesebeli Kastélyban felhőtlenül pihenhet.

 

 

 

3 épületünkben 3 eltérő hangulat várja.

LILIOM SZÁRNY - az elegáns:

Az új, Liliom névre keresztelt szárny tágas szobáiban világos színek uralkodnak, frissességet és eleganciát árasztva magukból. Napjaink népbetegségében, az allergiában szenvedőknek is több szempontból kedvezően került kialakításra az egész szárny, a szobákat antiallergén bambuszparkettával burkolták, és fal hűtés-fűtés került beépítésre. A családok számára is örömhírrel szolgálhatunk, hiszen a családi szobán kívül, amelyben saját játszósarok került kialakításra, egy közös játékkuckó is várja legapróbb Vendégeinket. A nászutas lakosztályokból és fürdőszobáikból pedig varázslatos panoráma nyílik a környékre, és a Sióra, és Vendégeink a fürdőszobában elhelyezett, saját jacuzzijukban is eltölthetnek néhány romantikus wellness estét.

 

KASTÉLY - a romantikus:

Az egykoron világszerte ismert bőrgyáros, Fried Imre egyik házassági évfordulójukra ajándékozta meg feleségét ezzel a lenyűgöző szecessziós stílusú épülettel, amely a mai napig megőrizte falai között a kedvesség és szeretet légkörét, valamint különleges báját. Talán ennek is köszönhető, hogy 2010-ben elnyerte a Kastélyszálló „az év legszebb hotelje” megtisztelő címet 250 hazai szálloda közül egy internetes szavazáson, ezt követően 2011-ben elnyerte „az év hotelje” címet is. A Kastély épület különlegessége a páratlan, kézzel faragott bútorzatában rejlik, amelyet nemhogy Magyarországon, de egész Európában sehol máshol nem lehet felfedezni. A szobák és a belső terek mahagóniból és rózsafából készült, kézzel faragott bútorokkal kerültek berendezésre.

A Kastély a több hektáros francia park szívében található, körös-körül szőlődombok, erdők, gyönyörű tájak határolják. A Kastélyparkban csobogó forrás és delfin alakú szökőkút között elsétálva egy játszótér várja a gyermekeket, hintával, mászókával és homokozóval.

Az épületben a legimpozánsabb szoba a nászutas lakosztály, ahol a bútoron kívül a kiegészítők is kézzel készültek: a selyemfonállal hímzett kép, a perzsaszőnyeg és a selyemtapéta fantasztikus harmóniában szolgálják a Vendégek kényelmét. Az erkélyről lenyűgöző kilátás nyílik a szőlődombokra, valamint nemdohányzó szoba lévén lehetőséget nyújt egy szivar és egy jó koktél elfogyasztására.

 

VADÁSZHÁZ - a családias:

A külön épületként funkcionáló Vadászház a Kastély mellett magasodik a domboldalon, klasszikus stílusban berendezett szobákkal és a két helyiségből álló családi apartmannal várja Vendégeinket. Az emeleten elhelyezkedő Trófea különterem ideális kisebb vadászcsoportok fogadására, vagy családi események megünneplésére. Szivarszobaként pedig a kandalló melegénél, baráti társaságban fogyaszthatnak el egy pohár jól megérdemelt konyakot.


Rendezvénytermeink:


Terem neve  

Férőhely

(szinházi ültetés)  

Férőhely(éttermi ültetés)   Férőhely (állófogadás)   Alapterület   Légkondi  

Természetes fény

Trófea terem 25 15 25 35 m2 nincs van
Karolina terem 60 45 60 79 m2 van van
Bálterem 180 140 220 160 m2 van van
Étterem 95 85 95 102 m2 van van
Francia Park 120 120 150 15000m2 nincs van
Panoráma Borterasz 55 55 70 95 m2 nincs vanBővebb infromációért látogasson el weboldalunkra: www.friedhotel.hu

 


kastely_kVadaszhaz_kszoba_k szoba1_k szoba2_ktelefon_ktrofea1_ketterem_kpince_kbogracs_bubos_kmedence1_kmedence2_k

 Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére a Kastélyban, valamint a Budapesti Értékesítési Irodában is, kérem forduljon hozzánk bizalommal:
 
Fried Kastély Szálloda**** és Étterem
7081 Simontornya, Malom út 33-34.
Telefon: +36 74 486 560
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
 
Budapesti Értékesítési Iroda (Magyarpolányi Katalin)
1062 Budapest, Székely Bertalan út 1.
Telefon: +36 1 354 0186
Mobil: +36 30 492 8363
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Honlap: www.friedhotel.hu

 

 

 

 

 

 


Terem

Alapterület

Férőhely
széksoros

Funkció
iskolapados

Öregtölgy-Konferencia

170 m2

150 fő

100 fő

Öregtölgy - szekció I.

75 m2

60 fő

40 fő

Öregtölgy- szekció II.

95 m2

80 fő

50 fő

Babits - szekció III.

63 m2

40 fő

30 fő

Konferencia terem előtér

86 m2

büfébekészítés,
kiállítóhely, társalgó

-

Átrium (aula)

60 m2

kiállítóhely, társalgó

-

Ossza meg a bejegyzést