Hirdetés
Településüzemeltetés
ÉpítészetOK

HungaroCAD Kft. PDF Nyomtatás

 

emblA HungaroCAD Kft.-t 1991 decemberében öt magánszemély alapította. 1993–ban már szükségessé vált további bővülés, mára a Kft. 20 főre bővült. Munkatársaink építő-, építész-, gépész-, és villamosmérnökök, térinformatikusok, valamint programozók, programtervezők és informatikusok. Külső munkatársakkal is dolgozunk, akik napi gyakorlattal rendelkeznek, folyamatosan frissítik a belső kollégák gyakorlati tudását, így nem szakadnak el a mindennapi gyakorlattól és ismerik a szakma legfrissebb igényeit is.

 
Peragrin Kft. PDF Nyomtatás

lamp A modern gazdálkodás egyik alapfeltétele az energiaköltségek optimalizálása. A Peragrin Kft. által forgalmazott világító eszközök maximálisan alkalmasak a költség- és energiahatékony közvilágítás, beltéri világítás kialakítására. Hivatalos megállapodások alapján  a cég megkezdte az Innolumis, a Lemnis Lighting, a Samsung LED és a Toshiba LED világítótestek magyarországi forgalmazását.

 
Agrolánc Kft. PDF Nyomtatás

agrolanc_kis_rgb TRADÍCIÓ - MINŐSÉG - INNOVÁCIÓ

Az Agrolánc Kft. által forgalmazott multifunkcionális, professzionális település karbantartó és fenntartó gépek elvégzik a fűnyírás, a kaszálás, a növényvédelem és tápanyagutánpótlás, a járda- és utcaseprés, a hulladékfelszedés, a lombeltakarítás, a szállítás és anyagmozgatás, a téli hóeltakarítás feladatait.

www.agrolanc.hu www.torofunyirok.hu