Hirdetés
JDolBer PublicSector Integrált Közszolgálati HR Rendszer PDF Nyomtatás

jdolb_embA közszféra szervezetei, hivatalai és dolgozói egyre magasabb színvonalon kell, hogy teljesítsék a törvények és jogszabályok által igényelt, mind összetettebb szolgáltatásokat, és mindezt egyre növekvő elvárások és keményebb költségvetési korlátok mellett kell végrehajtani. Emiatt kulcsfontosságú annak biztosítása, hogy kellő időben hatékony kormány- és köztisztviselők álljanak rendelkezésre a megfelelő státuszokon, ahol igen magas színvonalú munkát kell elvégezniük.

Ezt felismerve az Orgware Kft. kifejlesztette a Ktv., Ktjv., Kjt., Mt., Ptk.,  törvények elvárásainak teljes mértékben megfelelő a JDolBer PS Integrált Közszolgálati HR Rendszert, amely nem az adatbevitelre helyezi a hangsúlyt, hanem a munkafolyamatok követésére és a programot használók teljes körű kiszolgálására. 

JDolBer PS HR Rendszer

dolberMai felgyorsult világunkban célként fogalmazhatjuk meg, hogy HR területen a jogszabályoknak és feladatoknak megfelelve, a napi munkaidő nagy százaléka ne lélekölő adminisztratív feladatokból, hanem valóban kreatív HR tevékenységből álljon. E tekintetben ma már egyenlőségjelet tehetünk mind a közszférában, mind a versenyszférában való elvárásokat illetően.

Ezt szem előtt tartva a 22 éves hazai fejlesztői tapasztalattal rendelkező Orgware Kft. egy olyan önkormányzati humánpolitikai szoftver bevezetését javasolja, amely egyszerűen, átláthatóan és professzionálisan biztosítja a közszférában elvárt HR feladatok maradéktalan ellátását.

Az JDolBer PS Integrált Közszolgálati HR Rendszer moduljai kiválóan alkalmazhatóak a Ktv., Ktjv., Kjt., törvények irányítása alá tartozó intézményeknél a HR-t érintő adatok nyilvántartására, elemzésére, tervezésére, és szolgáltatására. A mai korunk korszerű Java-alapú technológiája pedig magában foglalja mindazon feladatok hatékony kiszolgálását, amelyeket a kor követelményeinek megfelelő informatikai megoldások megkívánnak.


JDolBer PS Integrált Közszolgálati HR rendszer kiemelt funkciói:

Praktikum és kényelem:

 • Illetménytervezési rendszer: a programban pontosan modellezhető pl. egy tervezett illetményalap változás, vagy pótlékváltozás részletes és összesített hatásacsapat
 • Automatikus besorolási és előmeneteli rendszer: a program a bevitt adatok alapján elvégzi a besorolást, kiszámítja a különböző szolgálati és esedékességi időket
 • Sorozat feldolgozások: egyszerre több közalkalmazottat, kormánytisztviselőt, köztisztviselőt és munkavállalót érintő feladatok elkészítésének lehetősége egy „gombnyomással”
 • Dolgozói irattár: tárolható és megjeleníthető pl.: a dolgozó fényképe és aláírása, valamint digitálisan (scanner-rel) beolvasható dokumentumai
 • Jelentések elkészítése: a program a jogszabályoknak megfelelően automatikusan előállítja a KÖZIGTAD adatjelentést
 • Minősítési és teljesítményértékelő rendszer: A rendszer alkalmas a dolgozó minősítéseit teljes körűen kezelni a besorolások csúsztatását is beleértve. Ezek közül külön kiemelendők az alábbiak: dicséretek, kitüntetések, jutalmazások, megrovás, figyelmeztetés, fegyelmi eljárás.
 • Távollét és szabadság controlling: dolgozók által kivehető szabadságok kezelésére, automatikus kiszámítására nyílik lehetőség, minden törvényi környezetben.abra

Rugalmasság és pontosság:

 • Kódszótárak jogszabályok alapján előre feltöltöttek vagy a felhasználó által kialakíthatóak rug
  • Nyomtatványkezelés és felhasználói körlevélkészítés: a kötelező nyomtatványokat (kinevezés, átsorolás, jogviszony megszüntetés, stb.) a szoftver elkészíti, de lehetőség van a felhasználó által egyszerűen összeállítható körlevelek és egyéb nyomtatványok (sétapapír) elkészítésére is
  • Általános lekérdező és riportkészítő modul: döntés előkészítést, nyomon követést segítő beépített és szabadon konfigurálható listákat tartalmazó riportkészítő modul. A rendszerben lévő minden adatra lehet szűrni, a kívánalmaknak megfelelően rendszerezni és tetszőleges listaképet megjeleníteni képernyőn, nyomtatón, Excel-be, HTML és PDF formátumba
  • Idősoros adattárolás és megjelenítés: segítségével időrendben megjeleníthetőek és lekérdezhetőek a dolgozóhoz tartozó adatváltozások pl.: névváltozás, illetmény, szervezeti egység, beosztás, besorolás, előmenetel, stb.
  • Előmeneteli naptár (teljes életpályára vonatkozóan): a jogszabályokban és a belső szabályokban megkövetelt, a dolgozó teljes életpályájához tartozó kötelező teendők, események megjelenítése, végrehajtása és ellenőrzése a belépéstől a nyugdíjazásig.  Be- és átsorolások, minősítések, jubileumi jutalmak, szakvizsgák, hiánypótlások (vagyonnyilatkozatok, erkölcsi bizonyítványok), nyugdíjazás
  • Nyilatkozatok és NBH ellenőrzés kezelése: Vagyonnyilatkozat és vagyonnyilatkozatra kötelezett munkakör, valamint NBH ellenőrzés adatainak kezelése.

HR Extra:

 • HR dosszié, „minden ami HR”, teljes körű nyilvántartás a személyes adatoktól, a jogviszony megszűnés adatokighr
 • Web alapú Cafeteria: a JDolBer Cafeteria modul teljes körű cafeteria megoldást kínál, amely a JDolBer HR rendszerrel integrált egységet alkot
 • SSHR - Önkiszolgáló HR és Vezetői információs rendszer: az SSHR egy olyan internetes információs rendszer, amin keresztül HR adatokat, riportokat jeleníthetünk meg a világ bármely pontjáról. Az információs rendszer háromszintű adatelérést tesz lehetővé: felsővezetői, középvezetői és dolgozói adatokat
 • Web alapú Toborzás és kiválasztás: a Ktv. által szabályozott toborzási adatbázis adatkörének teljes körű web és program oldali kezelése, a kiválasztás támogatására, amely a JDolBer HR rendszerrel integrált egységet alkot
 • Karriertervezés: magasabb pozícióra vizsgálható a kijelölt munkatárs alkalmassága, utód kereséskor pedig egy magasabb beosztáshoz kereshető egy vagy több lehetséges utód
 • Státuszgazdálkodás (állásnyilvántartás) és helyettesítés menedzsment: szervezeti felépítés és státusz idősoros tárolása, átszervezés tervezése, organigram (grafikus megjelenítés) készítése, engedélyezett és betöltött státusz, létszám és helyettesítés adatok kezelése
 • Tudásmenedzsment modul: oktatás, továbbképzés, munkatárs fejlesztésterv, továbbtanulási szándék pontos nyilvántartása és tervezése.

Integráció: Szoftverünk alkalmas arra is, hogy automatikusan integrálódjon Gazdasági és Pénzügyi, VIR vagy egyéb intézményben használt szoftverekkel.

Szolgáltatásaink:

Jogszabálykövetés:  

jogszAz ORGWARE Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a programrendszert a vonatkozó jogszabályok változása esetén lehetőség szerint haladéktalanul, de legkésőbb a hivatalos életbe lépéstől számított 5 munkanapon belül aktualizálja. Erről a frissítésről e-mail útján írásbeli értesítést küldünk a felhasználónak, mellyel egyidejűleg a frissített programverziót a www.orgware.hu Internet címre elhelyezzük, ahonnan az haladéktalanul letölthető. A módosítások teljes mértékben adminisztráltak, így nem lehetséges, hogy akár egy is kimaradjon.

Ügyfélszolgálat:

Az ügyfélszolgálati csoportunk telefonon, faxon, levélben és Interneten keresztül is partnereink rendelkezésére áll munkanapokon 8-16 óráig.

 


Néhány Közszférás Ügyfelünk:

ak nf de

sze szk mento


mellAz ORGWARE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. magyar magánszemélyek által 1989-ben alapított (jogelődje 1986-ban), dinamikusan fejlődő informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozás. Egyike az 5 legismertebb és legelterjedtebb hazai HR és bérszámfejtő szoftverfejlesztő cégnek Magyarországon.

A HR és bérszámfejtés teljes területét lefedjük, a munkaügytől kiindulva a kibővített HR-en keresztül (Munkaidő nyilvántartás, Teljesítményértékelés, Cafeteria, stb.) a Bér-, és TB számfejtésig.

Több, mint 300 partnerünk 400.000 munkavállalójának adatait kezeljük.

Az általunk fejlesztetett szoftverek Java programnyelven, grafikus felülettel és platformfüggetlen környezetre készülnek, ORACLE, SQL támogatással.

Az Orgware szoftverei hazai fejlesztésűek és kifejezetten a magyar jogszabályokra alapulnak. Fontos tény, hogy az elmúlt 22 évben szakembereink a szoftvereinket úgy készítették fel, hogy megfeleljenek a mindenkori, a köz- és versenyszférában hatályos jogszabályi környezetnek és előírásoknak, illetve azok változását minden esetben időben követni tudják.

Az Orgware Kft. az egyetlen olyan HR és bérszámfejtő szoftvert gyártó cég, ahol egyformán komoly szakértelemmel tudunk megfelelni a munkatörvénykönyves, közalkalmazotti, valamint a köztisztviselői, kormánytisztviselői partnereink igényeinek.

Büszkén említhetjük, hogy 2010 évben JDolBer humánpolitikai nyilvántartó rendszer került bevezetésre a Magyar Államkincstár teljes köztisztviselői, illetve munkatörvénykönyves állományára (4600 fő).

     iq  mszt

 

kezfogFontosnak tartjuk klubtagságunkat, és hisszük, hogy egy klubbon belül működő közösség kapcsolatait tekintve hosszú távon sokkal nagyobb célokat valósíthat meg, mint a tagságon kívüli társaink.

Orgware Kft. támogatást nyújt HR informatikai megoldásban, és a sokszor szűkös pénzügyi keretek gondos felhasználásában, ezért az ETK klub tagjai a JDolBer PS licencdíjából 5% kedvezményt kapnak.


Elérhetőség

 

ORGWARE Kft.

Cím: 1149 Budapest, Angol u. 32.

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

web: www.orgware.hu

Telefon: (06-1) 470-0062, (06-1) 470-0063

Fax: (06-1) 222-1937

 

Ügyfeleinknek:

Ügyfélszolgálati telefon: (06-1) 273-0856;  (06-1) 273-0857

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

 


Ossza meg a bejegyzést