Hirdetés
Informatika
InformatikaOK

JDolBer PublicSector Integrált Közszolgálati HR Rendszer PDF Nyomtatás

jdolb_embA közszféra szervezetei, hivatalai és dolgozói egyre magasabb színvonalon kell, hogy teljesítsék a törvények és jogszabályok által igényelt, mind összetettebb szolgáltatásokat, és mindezt egyre növekvő elvárások és keményebb költségvetési korlátok mellett kell végrehajtani. Emiatt kulcsfontosságú annak biztosítása, hogy kellő időben hatékony kormány- és köztisztviselők álljanak rendelkezésre a megfelelő státuszokon, ahol igen magas színvonalú munkát kell elvégezniük.

Ezt felismerve az Orgware Kft. kifejlesztette a Ktv., Ktjv., Kjt., Mt., Ptk.,  törvények elvárásainak teljes mértékben megfelelő a JDolBer PS Integrált Közszolgálati HR Rendszert, amely nem az adatbevitelre helyezi a hangsúlyt, hanem a munkafolyamatok követésére és a programot használók teljes körű kiszolgálására. 

 
IBCnet önkormányzati költségvetés tervezés PDF Nyomtatás

lIBCnet Magyarország

Az önkormányzatoknál a költségvetési terv összeállítása az esetek jelentős részében hasonló módon történik. Ebből adódóan a tervezés során előforduló problémák is sok esetben azonosak. Ezt felismerve az IBCnet Magyarország Kft egy olyan megoldást és eszközrendszer bevezetését javasolja, amelyek alkalmazása, többek között lehetővé teszi az önkormányzat vezetés számára a tervkészítés felgyorsítását, az adatgyűjtési folyamatok automatizálását, tervverziók készítését és összehasonlítását, a Kiemelt előirányzati terv automatikus elkészítését, a kötelező űrlapok előállítását és nem utolsó sorban naprakész információkat tartalmazó jelentések automatikus előállítását.