Hirdetés
Sáfár Ildikó PDF Nyomtatás

safar1 Sáfár Ildikó Anna, pénzügyi tanácsadó, felsőfokú biztosítási szaktanácsadó, PSZÁF által elismert hatósági vizsgabiztos ( regisztrációs szám: 105021848964).

Célom, hogy üzleti partnereim elvárása felett teljesítsek, a legmegfelelőbb megoldást megkeressem számukra és hosszú távú munkakapcsolattá váljon első találkozásunk.

2011. március 31-ig elérhető az Önkormányzat vezető tisztségviselőinek a ciklus végén felmerülő, az önkormányzati keretet terhelő pénzügyi kiadások fedezetének előteremtésére kialakított pénzügyi csomag.


Társaságunk kiemelt figyelmet fordít az önkormányzatok biztosítási igényeire. Többször is támogattuk az „Országos Önkormányzati Szakmai Konferencia” rendezvényeket. Az előző választások előtt a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségével történt konzultáció eredményeképpen az önkormányzatok számára  egyedi konstrukciót dolgoztunk ki,amely igazodik az önkormányzati tisztségviselők tiszteletdíjáról szóló 1994.évi LXIV. Törvényhez. A kifejezetten a polgármesterek számára kialakított menedzser biztosításunk nagy sikernek örvendett az elmúlt választási ciklusokban, így most aktualizáltuk ajánlatunkat. A megválasztott polgármesterek, illetve tisztségviselők részére, azaz Önöknek egy speciális szerződés megkötésének lehetőségét kínáljuk. A menedzser biztosításunk lényege egy négyéves időtartamú, megtakarítási jellegű biztosítás, amely az életbiztosítási védelem mellett egy jól tervezhető előtakarékossági lehetőséget jelent, így a négy éves időszak végén – függetlenül a választási eredményektől – az önkormányzat, mint a biztosítás kedvezményezettje rendelkezésére állhat a polgármester végkielégítéséhez szükséges összeg.

Közel 2 évtizedes szakmai tapasztalattal elsősorban az alábbi területeken állok a közszféra rendelkezésére:

  • vagyonbiztosítások

A 2010-es évben többször bebizonyosodott, hogy mennyire fontos a megfelelő, naprakész védelem, a biztos pénzügyi háttér, és a váratlan helyzetek kezelésének képessége.

 

Ezért különösen ajánlom figyelmébe, a helyhatóságok tulajdonában/használatában álló ingatlanok ismételt felmérését, és a műszaki állapotuknak megfelelő vagyonbiztosítási fedezet kialakítását.

 

  • Köztisztviselők szakmai felelősségbiztosítása
  • Flotta casco biztosítás
  • Flotta gépjármű kötelező felelősségbiztosítás
  • Speciális biztosítási megoldások
  • Pénzügyi megoldások magánszemélyeknek

 


Sáfár Ildikó Anna

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefon: 06-30-819-28-76

06-20-947-07-73

 Ossza meg a bejegyzést