Hirdetés
CompLex Kiadó Kft. PDF Nyomtatás

coplex

CompLex Kiadó Kft.    

Több mint kiadóSzakmai partner
A CompLex Kiadó Kft. Magyarország legnagyobb jogi kiadóvállalata. A cég tulajdonosa a Wolters Kluwer hollandiai székhelyű, vezető multinacionális kiadó- és információszolgáltató vállalat.

A CompLex Kiadó elsősorban a joggal, adózással, illetve a kormányzati-önkormányzati területtel foglalkozó szakemberek minél jobb kiszolgálását, idő- és pénztakarékos megoldások szállítását tűzte ki céljául. Ez egyre inkább nem puszta tartalom közvetítését jelenti, hanem a szakemberek munkafolyamatait hatékonyan támogató integrált megoldásokét is.

A cég kétségkívül legismertebb terméke a két CompLex Jogtár, (Jogtár és Jogtár Plusz), amelyek jelenleg Magyarország legnagyobb és legrégebbi jogi információs rendszerei, adatbázisai. A különböző szakmák eltérő igényeire koncentrálva a megszokott Jogtárak mellett 2010 őszén a Kiadó új Szakmai Jogtárakat adott ki. Ezek közül az egyik legismertebb az Önkormányzat Jogtár, amelyen a jelenleg elérhető jogtártartalmak olyan szakmaspecifikus adatbázisokkal és szolgáltatásokkal egészültek ki, melyek lehetővé tették a kormányzati-önkormányzati szektor szakembereinek magasabb színvonalon történő kiszolgálását

A CompLex Kiadó nagy nyomtatott portfólióval is dicsekedhet. Ezek közül a kormányzati-önkormányzati szakembereknek is nagy segítséget nyújtó, igen gyakorlatias Meritum kézikönyvcsaládot kell megemlíteni, melynek része A közigazgatási jog nagy kézikönyve illetve A közpénzügyek nagy kézikönyve, de számos más, nemzetközileg elismert szerző könyve is megjelentetésre került az évek során.

A Kiadó által megjelentetett kiadványok körét bővíti a közigazgatásban dolgozó szakembereknek készült, 2011-ben megjelenő két új szaklapunk. A Közigazgatás a gyakorlatban a mindennapokban jól hasznosítható tartalmakkal, aktualitásokkal színesítve támogatja a szakemberek munkáját. Számtalan újdonság mellett a jogszabályi változásokat összefoglaló, könnyen értelmezhető magyarázatokat; a közigazgatásban végzett munkát segítő módszertani anyagokat; a Ket.-hez kapcsolódó bírósági döntések válogatását; illetve az iratminta-mellékletet emelnénk ki a tartalmak közül. Másik újdonságunk a Közbeszerzési szemle, melyet a Kiadó a Közbeszerzések Tanácsa közreműködésével jelentet meg. A lap rovatai között szerepelnek a közbeszerzési jogszabályok, a jogalkalmazás, valamint a közbeszerzési döntvények is. Képet kaphatunk a közbeszerzések közösségi jogi és nemzetközi jogi kérdéseiről, valamint a közbeszerzési képzésekről, továbbképzésekről is. A szaklapot a közbeszerzés világára vonatkozó hírek, tanulmányok, szakcikkek színesítik.

A Kiadó profilja néhány évvel ezelőtt további szolgáltatásokkal bővült. Ügyfeleink részéről igény merült fel olyan szakmai előadások, szakmai napok szervezésére, ahol személyesen is találkozhatnak az aktuális és nagy közérdeklődésre számot tartó témák szakértőivel. A konferenciák résztvevőinek az információk első kézből való megszerzése mellett lehetőségük nyílik arra is, hogy konzultáció keretében választ kapjanak kérdéseikre és megvitassák észrevételeiket, tapasztalataikat, véleményüket a szakértőkkel és egymással.

 


A Kiadó hivatalos szállítója az Országgyűlésnek, a bíróságoknak, az Ügyészségnek. Kiadványait vásárolja szinte az összes ügyvédi iroda, egyéni ügyvéd, közjegyző, adótanácsadó. Beszállítója az üzleti élet legnagyobbjainak, szinte az összes banknak, telekommunikációs cégnek, az ipar és a szolgáltatások területén működő több tízezer kis- és nagyvállalkozásnak, és jogi tartalomszolgáltatója a Kormányzati Portálnak. A partnerek között pedig elsősorban azokat a szerzőket kell megemlíteni, akik a folyamatosan magas szakmai nívót garantálják.Ossza meg a bejegyzést