Hirdetés
Gazdasági tanácsadás
GAzdasági tanácsadásOK

Sáfár Ildikó PDF Nyomtatás

safar1 Sáfár Ildikó Anna, pénzügyi tanácsadó, felsőfokú biztosítási szaktanácsadó, PSZÁF által elismert hatósági vizsgabiztos ( regisztrációs szám: 105021848964).

Célom, hogy üzleti partnereim elvárása felett teljesítsek, a legmegfelelőbb megoldást megkeressem számukra és hosszú távú munkakapcsolattá váljon első találkozásunk.

 
IVM Bridge Tanácsadó Kft. PDF Nyomtatás

ivm

Cégünket 2003-ban alakítottuk meg azzal a szándékkal, hogy munkatársaink – aktív vezetőként felhalmozott – több éves szabályozási, szervezési és emberi erőforrás menedzselési tapasztalatát elérhetővé tegyünk.
Szakítunk a klasszikus tanácsadás fogalmával: a javasolt megoldások bevezetését, a megvalósítás ellenőrzését is elvégezzük. Nincsenek általános receptek, helyettük egyedi megoldásokat dolgozunk ki.
 
CompLex Kiadó Kft. PDF Nyomtatás

coplex

CompLex Kiadó Kft.    

Több mint kiadóSzakmai partner
A CompLex Kiadó Kft. Magyarország legnagyobb jogi kiadóvállalata. A cég tulajdonosa a Wolters Kluwer hollandiai székhelyű, vezető multinacionális kiadó- és információszolgáltató vállalat.

 
ProjectMine Kft. PDF Nyomtatás

2009_pm_logo1k

ProjectMine Kft. – Az Ön ProjektMenedzsere!

„…..felszínre hozzuk az értékeket!”

A ProjectMine Gazdasági Tanácsadó Kft. egy befektetői cégcsoport részeként alakult. Cégünk küldetése a beruházásokhoz és fejlesztési igényekhez kapcsolódó teljes körű és komplex projekt előkészítési folyamatok menedzselése, a fejlesztésekhez kapcsolható hazai, uniós, társfinanszírozott és egyéb pénzügyi eszközök kiaknázása, pályázatírás és projektmenedzsment. 

 
VANIN Vezetési Tanácsadó Kft. PDF Nyomtatás

vanin  

Minőségi szemlélet a közszolgáltatásokban

A VANIN Kft. vezetési tanácsadói és szakterületi szakértői az elmúlt években nagy méretű szervezetek – köztük önkormányzatok – komplex projektjeinek lebonyolításában játszottak vezető szerepet. Szolgáltatásainkban mindig a pénzügyileg és szakmailag legelőnyösebb megoldások, konstrukciók megtalálására és átadására törekedtünk, aminek révén akár az adott projektben, akár a szervezeti működés egészében, ill. a közszolgáltatások nyújtásában a megfelelő ár-érték arány és a minőségi szemlélet érvényesülhet.

 
Országos Takarékszövetkezeti Szövetség PDF Nyomtatás

takembl„A nemzetközi közösség egyre nagyobb meggyőződéssel úgy tekint a szövetkezetekre, mint amelyek működése előfeltétele a munkanélküliség, a szegénység, a társadalmi dezintegráció és a környezet romlása által előidézett problémák megoldásának.” (A fenti idézet azon ENSZ-főtitkári üzenet része, amely az 1993. évi 47/90. számú ENSZ-határozat alapján a nemzetközi közösség által először 1995-ben megünnepelt Nemzetközi Szövetkezeti Nap alkalmából elhangzott.)