Hirdetés
COTHEC Energetikai Üzemeltető Kft. PDF Nyomtatás

COTHECA győri székhelyű Cothec Kft. önkormányzati intézményekben, lakóházakban 10 éve végez energetikai szolgáltatásokat. A vállalkozás új szolgáltatása a hőenergia-contracting, mely magában foglalja az újonnan létesítésre kerülő berendezések tervezését, finanszírozását, kivitelezését, üzemeltetését, valamint az energiaköltségek teljesítményarányos költségelszámolását, szükség esetén a költségek megosztását a különböző létesítmények között. 

 

Amit kínálunk:

  • Biztonságos hőellátás
  • Gondtalan fűtési szezon
  • Díjtalan helyszíni felmérés, tanácsadás, ajánlatkészítés
  • Gazdaságos energiaellátás, működtetés, üzemeltetés
  • Gyors tervezés, engedélyeztetés, finanszírozás, megvalósítás, karbantartás

Hőenergia - Contracting?

Az ingatlantulajdonos és a Contracting-vállalkozás között az épületek hőszolgáltatásának biztosítására hosszú távú szerződés kerül megkötésre. A hőenergia-szolgáltató feladata a garantált hőszolgáltatáshoz szükséges beruházások megvalósítása és a beépített berendezések üzemeltetése a szerződésben meghatározott futamidő alatt. Az energiahordozó beszerzése és a fogyasztásnak megfelelően mért hőenergiának a számlázása is a Contracting-vállalkozás kötelezettségvállalásához tartozik. A hőszolgáltatási díjakon (alapdíj és hődíj) felül további költségek, mint pl. felújítás, karbantartás, javítás nem terhelik ügyfeleinket. Modern technika alkalmazásával elérhető energiamegtakarításnak köszönhetően kedvező árfekvésű szolgáltatás.

 

Új megoldás:

Biotech

 

Önkormányzati és állami tulajdonban lévő épületek (kb. 180)

Szeged, Pécs, Koroncó, Tihany, Balatonfűzfő, Környe, Miskolc, Nyáregyháza, Veszprém, Bakonyszentlászló, Balassagyarmat, Budapest, Bicske, Dunaharaszti, Ásotthalom, Csepreg, Matty, Mende, Szomód, Kiskunhalas, Őriszentpéter, Vác, Csonkahegyhát, Nagykanizsa, Szombathely, Kőszeg, Pápa, Zalaegerszeg, Sopron, Brennbergbánya, Ágfalva, Békéscsaba, Kiskunmajsa, Bácsborsód, Nagyoroszi, Baja, Pusztavám, Örkény, Nagycenk, Baracska

 

Lakóépületek (kb. 6500 lakás)

Veszprém, Bakonyszentlászló, Szeged, Hajmáskér, Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Budapest, Fertőd, Csongrád, Pápa, Budakeszi, Dunakeszi, Marcali, Füzesabony, Kistarcsa, Székesfehérvár, Szolnok, Szentes, Etyek, Balatonfűzfő


A Cothec Kft. szolgáltatásai minőségének folyamatos biztosítása érdekében ISO 9001:2001 szerinti Minőség Irányítási Rendszert vezetett be. 2006. áprilisában érvényes szerződést kötöttünk az MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszer integrált bevezetésére.

A Cothec Energetikai Üzemeltető Kft-t 1998. márciusában alapította a COFATHEC International S.A. 60 % és a PANNON ENERGIA Kft. 40 % tulajdonrésszel. Mindkét vállalat a GAS DE FRANCE csoport tagja. A cég tevékenységi köre gázszolgáltatáshoz kapcsolódva épületgépészeti rendszerek üzemeltetése és karbantartása volt.

1999. novemberében tulajdonosváltás történt a COTHEC Kft.-nél. Az új osztrák befektetők, a STEIRISCHE FERNWÄRME GmbH (STEFE) és az ENERGIE INVEST GmbH. a COFATECH International S.A. 60 % tulajdonrészét vásárolták meg és a Cég jegyzett tőkéjét 92,2 millió forintra emelték. Az elmúlt évek során 2006. év végére a társaság tulajdonosai 712,18 millió forintra emelték meg a Cothec Kft. jegyzett tőkéjét. Ez tény szintén bizonyítja a tulajdonosok elkötelezettségét a tekintetben, hogy hosszú távon szeretnének a magyar piacon tevékenykedni és mindent megtesznek a Cothec Kft. gyors fejlődésének érdekében.

Az új tulajdonosok célul tűzték ki know-how, szakértelem, és megfelelő tőkeerő bevonásával a vállalkozás szolgáltatási körének bővítését a magyar hőenergia-piacon. Az új szolgáltatás a hőenergia-contracting, mely magában foglalja az újonnan létesítésre kerülő berendezések tervezését, finanszírozását, kivitelezését, üzemeltetését, valamint az energiaköltségek teljesítményarányos költségelszámolását, szükség esetén a költségek megosztását a különböző létesítmények között.

Az ügyfelekkel folytatott előzetes megbeszéléseket és a felújításra kerülő hőellátó berendezés felmérését követően a hosszú távon gazdaságos üzemeltetési költségeknek megfelelően megállapításra kerül az új berendezés műszaki tartalma. A beruházás nagysága, valamint a jelenlegi üzemeltetési költségek a gazdasági alapjai a hőenergia-contractingnek, mely teljeskörű, garantált hőenergiaszolgáltatást jelent az ügyfeleink számára. 

Új hőellátó rendszerek kialakításánál a gazdaságosság és a hatékonyság mellett a környezetvédelem Cégünk legfontosabb alapelve.

A hőenergia-contracting (harmadik feles finanszírozás) által nyújtott teljeskörű szolgáltatás és áttekinthető elszámolás magasfokú kényelmet és komfortot biztosít a tulajdonosok és a bérlők számára egyaránt.

A COTHEC Kft. tulajdonosai révén - a gázszolgáltatás, tervezés, kivitelezés, üzemeltetés, hőszolgáltatás területén megszerzett – átfogó tapasztalatoknak és a szakmailag jól képzett alkalmazottaknak köszönhetően minőségi szolgáltatást tud kínálni ügyfelei számára.

A Cothec Energetikai Üzemeltető Kft éves forgalma a 2008. évben meghaladta a 2.215 millió Ft-ot.

COTHEC Energetikai Üzemeltetõ Kft.

9021 Győr, Aradi vértanúk útja 18/I. 
Tel.: 96/335-816, 96/526-805
Fax: 96/528-654 
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
Web: www.cothec.hu


Ossza meg a bejegyzést