Hirdetés
Buderus Fűtéstechnika Kft. PDF Nyomtatás

bud_emblA Buderus Németország egyik legrégebbi ipari vállalat. A Buderus Hungária Fűtéstechnika Kft. 1994-ben indította kereskedelmi tevékenységét Magyarországon, mely az elkövetkező években dinamikusan fejlődött. Ez a mind a mai napig tartó fejlődés köszönhető egyrészről a kiváló minőségű termékeknek, a személyes kapcsolattartás révén kiszélesített vevőkörnek, másrészt a szakértő szervizpartnerek bevonásának és a munkatársak tematikus képzésének.

A Buderus Hungária a magyarországi fűtéstechnikai piac legjelentősebb cégei közé tartozik. Elkötelezett híve az energiatakarékosságnak és a megújuló energiák felhasználásának, így a Buderus fontosnak tartja ezen technológiáknak és ezek használatának megismertetését a felhasználókkal.

 

 

 

A Buderus a hazai piacon a kondenzációs és hagyományos fali kazánok, atmoszférikus és blokkégős öntöttvas, illetve acéllemez kazánok és szolár rendszerek elismert szállítója. Ezen túlmenően termékpalettája kibővült gázmotorok, vákuumcsöves és sík napkollektorok, radiátorok értékesítésével.

 

Kazánok

A Buderus Magyarországon főképp öntöttvas és kondenzációs gázkazánjairól ismert. Emellett azonban találunk a választékban vegyes- és fatüzelésű, faelgázosító fűtőkészülékeket is. Az egyszerűbb S121 és G211 sorozatoktól a bonyolultabb, a gázfűtés kényelmét nyújtani képes, automatizált működésű apríték vagy pellet tüzelésű kazánokig.

Design kandallók

Bár nem kazán, de mégis fűtőkészülék a szabadon álló vagy a fűtési rendszerbe csatlakozó design kandalló. A kiemelkedő minőségű, hasábfa vagy pellet tüzelésű  Wodtke kályhák a táncoló láng látványát hozzák nappalinkba. A tűz varázsa és a kellemes, sugárzó meleg kombinációja felejthetetlen élményt nyújt.

Hőszivattyúk

A piac igényeihez igazodva itthon is megjelentek a Buderus hőszivattyúk. Mind a levegő-víz, mind a folyadék-víz berendezések a szakma élvonalát testesítik meg. Kiemelkedő műszaki adataik, esztétikus megjelenésük méltók a nagynevű márkához.

Napkollektorok

A  választékban kétféle sík kollektor és kétféle vákuumcsöves napkollektor található. Természetesen az összes kiegészítő is kapható, és rugalmasan kombinálható a gázkazános vagy hőszivattyús rendszerrel. Mind családi házak melegvíz készítésére, fűtésének rásegítésére vagy akár medencefűtésre is van kész megoldás.

Napelemek

Bár nem olcsó berendezések, mégis van rá érezhető mértékű kereslet. Ez a piac – komoly támogatás híján – még induló, kialakuló állapotban van. A Buderus kereskedelmi partnere, a német Centrosolar a szakma éllovasai között van. Német gyártású napelemei az összes lehetséges igényt lefedik. A „megszokott” napelemtáblás megoldások mellett találunk például lapos tetőbe integrálható megoldásokat is. A hálózat független rendszerek akkumulátor segítségével elérhetővé teszik a villamos energia által kínált előnyöket ott is, ahol nem áll rendelkezésre az elektromos hálózat. Ehhez hasonló megoldást kínál a hajózás szerelmeseinek kifejlesztett járható felületű napelem család is.

A készülékekből rendszer, a személyre szabott megoldás

A Buderus nem pusztán készülékeket árusít, hanem megoldásokat kínál a Vásárlók fűtéstechnikai problémáira. Épületgépészeti kereskedőként mindent tud szállítani, amire szükség lehet. A Buderus által kínált megoldások gondosan összeállított, egymáshoz hangolt, harmonikusan együttműködő intelligens készülékek rendszere.


 

porschePorsche Interautó -1139 Budapest, Fáy utca 27.

Logamax plus GB162 kondenzációs falikazánok,
Logamatic 4000 szabályozó

 

 

panelPanelépület HMV rásegítése napkollektorokkal - Miskolc

SKN3.0 napkollektorok,
Logamatic 4000 szabályozó

 

 

 

 

bockA villányi Bock pincészet

Logano G234 gázkazán,
Logamax plus GB112 kondenzációs falikazán, SKN2.0 napkollektorok,
Logamatic 4000 szabályozó

 

 

boschAz egri és miskolci BOSCH-üzemek

Logano plus SB815 LN
kondenzációs gázkazán,
Logamatic 4000 szabályozó

 

azurHotel Azúr - Siófok

Logano SK725 gázkazán,
Logamatic 4000 szabályozó

 

 


 

Buderus Fűtéstechnika Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.

Telefon: 06 24 525 200

Telefax: 06 24 525 201

E-mal: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Web címeink:

www.buderus.hu

www.buderusmarkabolt.hu

KÉK  SZÁM: 06 40 200 589

 


 

 

kond

hoszivattyu komba kazan radiator napenergia
Kondenzációs készülékek Hőszivattyúk Kombi vagy külső tárolós kazán? Radiátorok kiválasztása, elhelyezése Fűtés napenergiával

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 


Ossza meg a bejegyzést