Hirdetés
Energetika
EnergetikaOK

ELMIB Innovatív Energetikai Zrt. PDF Nyomtatás

embl_elmibA magyar tulajdonú ELMIB csoport 10 éve áll az önkormányzatok rendelkezésére: önrész és források nélkül, az elért energiamegtakarításból fejleszthet, korszerűsítheti a közvilágítást, teljes körű épületkorszerűsítéssel teheti energiahatékonnyá a közintézményeket. Településük kedvezőbb áron juthat villamos energiához és földgázhoz, új zölderőművek létesítésével munkahelyeket teremthet.

 
Elektro Kamleithner Kft. PDF Nyomtatás

kamleiterAz Elektro-Kamleithner Kft. 1996 óta foglalkozik épületek energetikai korszerűsítésével, ezen belül is az épület-automatizálással. Ez az a terület az energia racionalizálás témakörében, melyet viszonylag egyszerűen utólag is ki lehet építeni, és jelentős energia megtakarítást eredményezhet, relatíve alacsony beruházás mellett. Bár hazánkban még elhanyagolható az önkormányzatok által üzemeltetett épületek esetében ennek használata, de számtalan kisebb-nagyobb épületben viszont, eredménnyel alkalmazzák.

 
Buderus Fűtéstechnika Kft. PDF Nyomtatás

bud_emblA Buderus Németország egyik legrégebbi ipari vállalat. A Buderus Hungária Fűtéstechnika Kft. 1994-ben indította kereskedelmi tevékenységét Magyarországon, mely az elkövetkező években dinamikusan fejlődött. Ez a mind a mai napig tartó fejlődés köszönhető egyrészről a kiváló minőségű termékeknek, a személyes kapcsolattartás révén kiszélesített vevőkörnek, másrészt a szakértő szervizpartnerek bevonásának és a munkatársak tematikus képzésének.

A Buderus Hungária a magyarországi fűtéstechnikai piac legjelentősebb cégei közé tartozik. Elkötelezett híve az energiatakarékosságnak és a megújuló energiák felhasználásának, így a Buderus fontosnak tartja ezen technológiáknak és ezek használatának megismertetését a felhasználókkal.

 
COTHEC Energetikai Üzemeltető Kft. PDF Nyomtatás

COTHECA győri székhelyű Cothec Kft. önkormányzati intézményekben, lakóházakban 10 éve végez energetikai szolgáltatásokat. A vállalkozás új szolgáltatása a hőenergia-contracting, mely magában foglalja az újonnan létesítésre kerülő berendezések tervezését, finanszírozását, kivitelezését, üzemeltetését, valamint az energiaköltségek teljesítményarányos költségelszámolását, szükség esetén a költségek megosztását a különböző létesítmények között.