Hirdetés

girdmario

Hirdetés
Ma 2022. okt. 01., szombat, Malvin napja van. Holnap Petra napja lesz.

Elérhető interneten az Új Széchenyi Terv Pályázati kézikönyve PDF Nyomtatás
2011. január 19. szerda, 14:56

uszt_kezikonyvAz Új Széchenyi Terv keretében induló pályázatok rövid leírását és a megújuló fejlesztéspolitikai rendszert ismertető kézikönyv letölthető az internetről. Összefoglalja a főbb célkitűzéseket, a pályázatokat, a támogatási rendszer kedvező változásait, a nemzeti programokat.

 

A magyar gazdaság- és fejlesztéspolitikai rendszer megújításának koncepcióját összefoglaló kézikönyv hasznos segítséget nyújt, alapos tájékoztatást ad a pályázáshoz. Az érdeklődők egyszerűen és gyorsan kikereshetik az elérhető pályázati lehetőségeket és forrásokat.

Az első fejezet a fejlesztéspolitikai rendszer megújításának lépcsőfokairól szól. Ez a rész tartalmazza azokat a változásokat, amelyek a szakmai konzultációk eredményeképpen valósultak meg.

A második fejezet programokra lebontva tartalmazza az Új Széchenyi Terv fejlesztési forrásait, a konkrét pályázati kiírások támogatandó céljait, az elnyerhető forrás összegét és mértékét, valamint a pályázat beadásának feltételeit is.

A harmadik fejezet a kibővített pénzügyi eszközökről, a mikro-, kis- és középvállalkozások által is igénybe vehető forrásokról ír, amelyek segítségével minden forráshiánnyal küzdő vállalkozás pénzhez juthat. Hazai források segítségével, az Új Széchenyi Terv részeként és céljaihoz igazodva vehető igénybe a Széchenyi Kártya és a Magyar Fejlesztési Bank több megújult konstrukciója.

A negyedik fejezet a Nemzeti Programok egyes elemeit foglalja össze, amelyek nemzeti értékeink és eredményeink megőrzését és fejlesztését hivatottak elősegíteni.

Az utolsó rész az Új Széchenyi Tervvel kapcsolatos tájékoztatási pontok elérhetőségeit, az ügyfélszolgálatok nyitvatartási idejét, a központi honlap, valamint az ügyfélszolgálatok elektronikus címeit tartalmazza.

Az Új Széchenyi Terv induló csomagjában 93 pályázat szerepel, 1100 milliárd forint értékben. 2013-ig összesen 2000 milliárd forint európai uniós támogatás és további jelentős hazai forrás, valamint pénzügyi eszköz áll rendelkezésre elsősorban a hazai kis- és középvállalkozások számára.

 

A kézikönyv elektronikus változata >> 

 

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

alapnet2

24

               CÉGBEMUTATÓ


 

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?