Hirdetés

girdmario

Hirdetés
Ma 2022. okt. 01., szombat, Malvin napja van. Holnap Petra napja lesz.

Vádemelést javasol a rendőrség a volt polgármester ellen PDF Nyomtatás
2011. január 18. kedd, 08:00

verok_istvanVádemelési javaslattal élt Verók István volt VI. kerületi polgármester és tizenkét további MSZP-s és SZDSZ-es képviselő ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A vagyoni hátrány több mint 120 millió forint.

 

„Egy Andrássy úti épületet áron alul értékesített a VI. kerületi önkormányzat előző vezetése, így jelentős kár érte a fővárosi kerületet” - mondta az MR1-Kossuth rádiónak Horváth Katalin Fanni, a BRFK szóvivője. Az Andrássy út 47. szám alatti palota eladása kapcsán emelhet vádat a Fővárosi Főügyészség a volt polgármester és képviselők ellen – tudósít a Magyar Hírlap. Az Andrássy út 47. ügyében Losonczy Pál, a Jobbik jelenlegi fővárosi önkormányzati képviselője, valamint Gyenge Zsolt, a Jobbik korábbi VI. kerületi képviselője tett feljelentést még 2006-ban – emlékeztet a jobbik.hu.

Több Andrássy úti és kerületi ingatlannal kapcsolatban is eljárást folytat a Budapesti Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi főosztálya ismeretlen tettes ellen, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette elkövetésének gyanúja miatt. Ugyancsak nyomozás folyik a terézvárosi önkormányzat tulajdonában álló hatvanöt tetőtéri ingatlan elidegenítése és a Hunyadi téri beruházások ügyében.

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

alapnet2

24

               CÉGBEMUTATÓ


 

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?