Hirdetés

etk szabalyzatok FB200x75

Hirdetés
Ma 2021. máj. 10., hétfő, Ármin és Pálma napja van. Holnap Ferenc napja lesz.

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?

Pályázati felhívás energetikai fejlesztésre PDF Nyomtatás
2010. december 21. kedd, 12:00

szigetelesPályázatot hirdetett üzemeltetési költségcsökkentést eredményező energetikai fejlesztések pénzügyi támogatására a Belügyminisztérium Gazdasági és Informatikai Helyettes Államtitkársága a Belügyminisztérium fejezethez tartozó költségvetési szervek részére.

 

A pályázat olyan beruházások, rekonstrukciók, átalakítások egyszeri, visszatérítendő, előfinanszírozással történő támogatására szolgál, amelyek az ingatlanok üzemfenntartási költségeit energetikai fejlesztés révén képesek hatékonyan csökkenteni, biztosítják az energiahordozókkal való takarékosabb gazdálkodást, és elősegítik a veszteségek mérséklését. Ilyen lehet a fajlagos energiaigény vagy a hőveszteség csökkentése, villamosenergia-felhasználás mérséklése, megújuló energiahordozók alkalmazása.

A Belügyminisztérium fejezethez tartozó költségvetési szervek közül azok vehetnek részt a pályázaton, melyek a saját vagyonkezelésükben levő ingatlanon kívánnak energetikai fejlesztést megvalósítani, és tudják saját forrásból fedezni a fejlesztés megvalósításához szükséges pénzösszeg ötödét.

A pályázat kódja: 30000/ 6625 /2010. BM. Benyújtási határideje: 2011. február 14. 16.00 óra. Részleteiben olvasható a Belügyminisztérium honlapján. Ugyanott megtalálható a pályázati dokumentáció és adatlap.

Ossza meg a bejegyzést

 

Hozzászólások  

 
+3 #1 Villámszóró 2011-01-28 20:19
Nesze neked pályázati rendszer egyszerűsítés, ezt is három példányban kell benyújtani papíron. Miért nem elég 1 azaz egy darab CD. Ja és vissza kell fizetni hat év alatt, nem olyan gömbölyű.
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

23ev

               CÉGBEMUTATÓ


 

online

Szabályozási Tudsátár