Hirdetés

girdmario

Hirdetés
Ma 2022. okt. 01., szombat, Malvin napja van. Holnap Petra napja lesz.

Rendőrkézen az étkezési jegyek elrablói PDF Nyomtatás
2011. szeptember 02. péntek, 08:00

 

betoroA most elfogott betörők a múlt hétvégén vitték magukkal a somogyudvarhelyi polgármesteri hivatal páncélszekrényét, benne két falu önkormányzati dolgozóinak négyhavi étkezési jegyével. A zsákmányból nem sok lett meg, több mint egymillió forint volt az értéke.

A betöréssel négy férfit gyanúsítanak, az étkezési jegyekből csak kevés került elő - közölte a rendőrség az MTI-vel. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a csurgói rendőrőrs munkatársai előállítottak, és kihallgattak négy férfit, őket gyanúsítják a betöréses lopással, közülük ketten már beismerő vallomást tettek. A nyomozás során az ellopott páncélszekrényt is megtalálták - olvasható a közleményben.

A betörők befeszítették az ablakot, így vitték magukkal a páncélszekrényt – mondta el a sonline.hu tudósítójának Kiss Kornél polgármester. Az étkezési jegyeket a somogyudvarhelyi polgármesteri hivatal körjegyzőségéhez tartozó települések, a helyi és a vízvári önkormányzat intézményeinek dolgozói kapták volna meg. Egyelőre csak kevés ellopott jegy került elő, ezeket az önkormányzatnál meglévő sorszámok alapján különböző beváltóhelyeken azonosították.

Az étkezési jegyeken kívül a tanévkezdési támogatásra és a rendszeres gyermekvédelmi segélyre elkülönített több mint egymillió forint készpénzt, okmányokat loptak el a magukkal vitt páncélszekrényben a betörők. Ezekről egyelőre nincs információja a rendőrségnek.

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

alapnet2

24

               CÉGBEMUTATÓ


 

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?