Hirdetés

girdmario

Hirdetés
Ma 2022. dec. 07., szerda, Ambrus napja van. Holnap Mária napja lesz.

Az interneten keresztül is elérhető az Elektronikus Ügysegédi Rendszer PDF Nyomtatás
2011. augusztus 24. szerda, 10:00

kormanyablakA Kormányablakokban már működő ügyfélterminálokon és a www.kormanyablak.hu oldalon keresztül is elérhető az Elektronikus Ügysegédi Rendszer, amely a Kormányablakokban elérhető ügykörökkel kapcsolatban nyújt részletes tájékoztatást, valamint lehetővé teszi az űrlapok letöltését.

A szolgáltatás jelentős segítséget jelent mind az előzetes tájékozódásban, mind pedig az elindítandó ügyek előkészítésében. A projekt az EKOP program részeként, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, mintegy 40.491.879 forintból valósult meg - adta hírül a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Sajtóirodája.

A kormányablakok, mint a fővárosi, megyei kormányhivatalok integrált ügyfélszolgálatai beváltották a hozzájuk fűzött reményeket: az állampolgári érdeklődés ügyfélbarát szolgáltatásaik iránt megnyitásuk óta töretlen. A működés sikerességét bizonyítja, hogy az első félév során országszerte összesen 115.615 ügyet intéztek el és ennek keretében 106.470 ügyfelet fogadtak - mondta dr. Szabó Erika államtitkár.

MTI OS


Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

alapnet2

24

               CÉGBEMUTATÓ


 

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?