Hirdetés

girdmario

Hirdetés
Ma 2022. dec. 04., vasárnap, Borbála és Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.

Mégsem kell a milliárdos hitel Pécsnek PDF Nyomtatás
2011. május 17. kedd, 11:00

 

pava_zsolt01Leállította a város mintegy 2,8 milliárd forint hitel felvételére irányuló kezdeményezését Pécs polgármestere, Páva Zsolt - adta hírül a PécsMa.hu internetes hírportál. Sajtóértesülések szerint tárgyalások folynak arról, hogy az évtizedekre eladósodott város hiteltörlesztéseit kedvezőbbre cserélhetné, illetve átütemezhetné.

Csizi Péter, a város alpolgármestere megerősítette, hogy a városvezető az ügyletet már az arról szóló hírek megjelenése előtt leállíttatta. A PécsMa.hu úgy értesült, hogy Páva Zsolt már egy ideje személyesen tárgyal az egyik pénzintézet képviselőivel, hogy a korábbi városvezetéstől megörökölt, igen rossz kondíciójú, drága hiteleket Pécs olcsóbbakkal válthassa ki.

A portál szerint az átütemezésről kezdeményezett tárgyalás biztató irányt vett. Ezért vált szükségtelenné a hitelfelvételi kiírás, melyet az önkormányzat Páva Zsolt távollétében indított el.

Ossza meg a bejegyzést

 

Hozzászólások  

 
0 #3 Raár Jánosné 2011-05-20 06:52
Itt nálunk Pécsett szinte mindenki bízik az új városvezetésben . Rengeteget fejlődött a város, és az EKF is sokat tett azért, hogy mi is "hírös város"legyünk. Persze az autópálya is sokat jelent. De azért sokkolóak a hitelállományró l szóló hírek, ez korábban nem is volt beszédtéma. De a közgazdász barátaim közül is többen azt gondolják, ez már tényleg visszafizethete tlenül nagy összeg. Mi az igazság? Mi lesz Péccsel?
Idézet
 
 
+1 #2 Verne Gyula 2011-05-20 06:32
Robur, Robur az első két gondolatoddal egyetértek, de a harmadikkal nem. Bízom a pécsi vezetők tudatos é nemcsak a pillanatnyi érdekeket priorizáló döntésükben.
Idézet
 
 
+1 #1 Hódító Robur 2011-05-18 21:43
Jobb későn, mint soha. Bár az átütemezés is olyan, mint egy hitel. Ezt sem fogja Pécs visszavizetni soha ...
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

alapnet2

24

               CÉGBEMUTATÓ


 

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?