Hirdetés

girdmario

Hirdetés
Ma 2022. dec. 04., vasárnap, Borbála és Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.

Érdemi egyeztetést sürget az új közmunkaprogramról a TÖOSZ PDF Nyomtatás
2011. március 30. szerda, 10:40

schmidt_jeno01Tisztújító küldöttgyűlést tartott a legnagyobb taglétszámú magyar önkormányzati érdekvédelmi szervezet, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége. Schmidt Jenőt, Tab város polgármesterét választották meg elnöknek. A küldöttgyűlés megfogalmazta javaslatait az önkormányzati érdekképviselettel kapcsolatban a szövetség új elnöke számára.

 

A TÖOSZ legfőbb döntéshozó szerve az új közmunkaprogrammal kapcsolatban sürgette, hogy kezdődjenek meg az érdemi egyeztetések a kormányzat és az önkormányzati érdekszövetségek között a helyzet korrekt és kiszámítható rendezése érdekében – áll a küldöttgyűlésről kiadott közleményben.

A küldöttgyűlés két jelölt, dr. Dietz Ferenc, Szentendre polgármestere és Schmidt Jenő, Tab polgármestere közül titkos szavazással megválasztotta a TÖOSZ új elnökét. 179 küldöttből 142 fő szavazott, két érvénytelen voks mellett 81 szavazattal Schmidt Jenő lett a szövetség új elnöke. A másik jelölt Dietz Ferenc, Szentendre polgármestere 59 szavazatot nyert el. Így a TÖOSZ elnöke Schmidt Jenő, Tab város polgármestere lett 58 százalékos támogatottsággal.

A TÖOSZ további választott vezető tisztségviselői: Társelnökök: dr. Dietz Ferenc, Szentendre polgármestere, Kerekes Miklós, Ajak polgármestere, Oláhné Surányi Ágnes, Velence polgármestere. A Felügyelő Bizottság elnöke Pap Tibor, Dévaványa polgármestere. Az elnökség és a felügyelő bizottság tagjait, valamint az egyes szakpolitikák tanácsnokait is megválasztották.

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

alapnet2

24

               CÉGBEMUTATÓ


 

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?