Hirdetés

ETK  22ev Gmail

               CÉGBEMUTATÓ


 

etk szabalyzatok FB200x75

Hirdetés
Ma 2020. júl. 10., péntek, Amália napja van. Holnap Nóra és Lili napja lesz.
ETK Önkormányzati Klub regisztráció

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?

Szakmai segítség belső ellenőröknek PDF Nyomtatás
2014. október 28. kedd, 11:00

A revisionSOFT egy 15 éve a belső ellenőrzésben dolgozó szakmai csapat szellemi terméke. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy szakmai segítséget nyújtunk a belső ellenőröknek egy informatikai támogató rendszer megalkotásával.

1

Ez a szoftver a belső ellenőrzést meghatározó jogszabályoknak és standardoknak megfelel és számtalan előnnyel jár a belső ellenőrök munkája során, pl. sokkal kevesebb időráfordítással tudnak dolgozni, az iratminták önállóan generálódnak, minden fontos határidő naplózódik és figyelmeztetést küld a rendszer az érintetteknek a feladatról, hogy csak néhányat említsünk.

A megvalósítás során felhasználtuk azokat a gyakorlati tapasztalatokat, melyeket az évek során összegyűjtöttünk, majd ezeket ötvöztük a XXI. század informatikai lehetőségeivel. Az elkészült rendszer valójában csak segít a belső ellenőrzések lefolytatása során, nem végzi el helyettünk a vizsgálatokat, viszont sokkal könnyebben és átláthatóbban tudjuk a kötelező feladatainkat végrehajtani. A belső ellenőrzés nyilvántartásai önállóan képződnek le, a belső ellenőrzési  vezető vagy a szervezet vezetője minden időpillanatban le tudja azt kérni. 

A weblapon képek, leírások és videók kerülnek feltöltésre, hogy mindenki el tudja dönteni, ezek az alkalmazások mennyiben tudják segíteni munkájában. A szoftver kedvező fogadtatása esetén újabb terveink vannak, több állandó bemutatótermet szeretnénk az ország pontjain nyitni, ahol folyamatosan fogadnánk az érdeklődő belső ellenőröket vagy a költségvetési szervezetek vezetőit is.

Minden év október és november hónapjaiban adunk arra lehetőséget a belső ellenőrök éles adatbázisban elkészíthessék a szervezetük éves tervét, teljesen INGYENESEN.

Bízunk abban, hogy ez a termék meg fogja változtatni a belső ellenőrzésről alkotott sokszor nem tiszta és világos képet - mondja Szalkay István, ügyvezető-tulajdonos.

Részletes tájékoztató    Honlap

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Szabályozási Tudsátár