Hirdetés
Hirdetés
Ma 2021. szept. 19., vasárnap, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Szakmai segítség belső ellenőröknek PDF Nyomtatás
2014. október 28. kedd, 11:00

A revisionSOFT egy 15 éve a belső ellenőrzésben dolgozó szakmai csapat szellemi terméke. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy szakmai segítséget nyújtunk a belső ellenőröknek egy informatikai támogató rendszer megalkotásával.

1

Ez a szoftver a belső ellenőrzést meghatározó jogszabályoknak és standardoknak megfelel és számtalan előnnyel jár a belső ellenőrök munkája során, pl. sokkal kevesebb időráfordítással tudnak dolgozni, az iratminták önállóan generálódnak, minden fontos határidő naplózódik és figyelmeztetést küld a rendszer az érintetteknek a feladatról, hogy csak néhányat említsünk.

A megvalósítás során felhasználtuk azokat a gyakorlati tapasztalatokat, melyeket az évek során összegyűjtöttünk, majd ezeket ötvöztük a XXI. század informatikai lehetőségeivel. Az elkészült rendszer valójában csak segít a belső ellenőrzések lefolytatása során, nem végzi el helyettünk a vizsgálatokat, viszont sokkal könnyebben és átláthatóbban tudjuk a kötelező feladatainkat végrehajtani. A belső ellenőrzés nyilvántartásai önállóan képződnek le, a belső ellenőrzési  vezető vagy a szervezet vezetője minden időpillanatban le tudja azt kérni. 

A weblapon képek, leírások és videók kerülnek feltöltésre, hogy mindenki el tudja dönteni, ezek az alkalmazások mennyiben tudják segíteni munkájában. A szoftver kedvező fogadtatása esetén újabb terveink vannak, több állandó bemutatótermet szeretnénk az ország pontjain nyitni, ahol folyamatosan fogadnánk az érdeklődő belső ellenőröket vagy a költségvetési szervezetek vezetőit is.

Minden év október és november hónapjaiban adunk arra lehetőséget a belső ellenőrök éles adatbázisban elkészíthessék a szervezetük éves tervét, teljesen INGYENESEN.

Bízunk abban, hogy ez a termék meg fogja változtatni a belső ellenőrzésről alkotott sokszor nem tiszta és világos képet - mondja Szalkay István, ügyvezető-tulajdonos.

Részletes tájékoztató    Honlap

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

23ev

               CÉGBEMUTATÓ


 

online

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?