Hirdetés

Hogy volt régen....?
girdmario

Hirdetés
Ma 2023. jan. 26., csütörtök, Vanda és Paula napja van. Holnap Angelika napja lesz.

Archívum
Szakmai segítség belső ellenőröknek PDF Nyomtatás
2014. október 28. kedd, 10:00

transptransp1A revisionSOFT egy 15 éve a belső ellenőrzésben dolgozó szakmai csapat szellemi terméke. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy szakmai segítséget nyújtunk a belső ellenőröknek egy informatikai támogató rendszer megalkotásával.

 
13 milliárd forint falusi turizmusra PDF Nyomtatás
2013. november 11. hétfő, 07:00

v nemeth zsolt01Falusi szálláshelyek létrehozásának, a meglévők bővítésének, turisztikai szolgáltatások fejlesztésének támogatására több mint 13 milliárd forint áll rendelkezésre. Még az idén be lehet adni a pályázatokat, a fejlesztéseket jövő év végéig kell megvalósítani.

 
Elhunyt Dr. Kara Pál nyugalmazott közigazgatási államtitkár PDF Nyomtatás
2013. április 30. kedd, 06:00

kara_pal2Dr. Kara Pál, a Fejér Megyei Területi Választási Bizottság elnöke, a Belügyminisztérium korábbi önkormányzati és építésügyi helyettes államtitkára, Martonvásár díszpolgára életének hetvenedik évében elhunyt – tudatta közös közleményében a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Kormányhivatal.

 
Orbán Viktor a jutalmak visszafizetésére kéri a polgármestereket PDF Nyomtatás
2013. január 24. csütörtök, 08:00

penzkonz_kCsütörtökig válaszolnak a Fidesz választókerületi elnökei Kubatov Gábor pártigazgató és Kocsis Máté kommunikációs igazgató levelére azzal kapcsolatban: választókerületükben hány kormánypárti polgármester vagy alpolgármester vett fel jutalmat. Kocsis Máté megerősítette: valóban az összeg visszafizetését kérték.

 
Örömmel fogadták a támogatást PDF Nyomtatás
2012. november 30. péntek, 08:00

martfu_kTöbb éve szervezi az Európai Unió által finanszírozott EU Élelmiszersegély Programot a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal. Az országos program keretében az uniós forrásból előállított élelmiszereket az MVH-val szerződött segélyszervezetek juttatják el a magyarországi rászorultak részére. A Magyar Ökomenikus Segélyszervezet az EU élelmiszersegély program keretében idén is biztosította Martfűn a programhoz való csatlakozást.

 
Egyre jobban félünk a munkanélküliségtől - Zuhan a fogyasztói bizalom PDF Nyomtatás
2012. október 26. péntek, 08:00

haz0_kOktóberben kissé javultak az üzleti, de romlottak a fogyasztói várakozások a GKI Gazdaságkutató által az EU támogatásával végzett felmérés szerint. A GKI-Erste konjunktúra-index szezonális hatásoktól megtisztított értéke októberben mínusz 24,6 pontra nőtt az előző havi mínusz 25 pontról.

 
ReGeneráció - Kormányzati Karrier Expo ismét a Millenárison PDF Nyomtatás
2012. október 19. péntek, 08:00

kiall_kOktóber 27-én, szombaton ismét Regeneráció – Kormányzati Karrier Expo lesz a Millenárison. Az immár hagyománnyá vált rendezvényt idén harmadszor rendezi meg a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium. Az expó célja a közszolgálati, kormányzati, közigazgatási munka és karrierlehetőségek bemutatása a fiatalok számára. Idén is bemutatkoznak a minisztériumok és háttérintézményeik, valamint pódiumbeszélgetések is lesznek.

 
Időközi választások PDF Nyomtatás
2012. október 09. kedd, 08:00

vala_kAz MSZP-színekben induló Varga Gyula nyerte a soproni időközi önkormányzatiképviselő-választást.

 
A jegyzőnek elege lett a cigányokból PDF Nyomtatás
2012. augusztus 17. péntek, 09:00

fek_kBár két és fél hete érte sérelem a Feketegyöngy Kulturális Egyesület táncosait Drávatamási falunapján, az együttes 12-14 éves tagjai és felnőtt kísérői, még mindig nem ocsúdtak fel a megaláztatásból – írja a Népszabadság.

 
Fáj a razzia után Ozora feje PDF Nyomtatás
2012. augusztus 15. szerda, 07:30

A polgármester a falu rossz hírneve, a helyiek egy része pedig a munkalehetőségek sorsa miatt aggódik, miután a rendőrség látványos akciókat hajtott végre az ozorai fesztiválon és előállított több embert. Volt, hogy meztelen emberek álltak a buszmegállóban, de soha nem volt komoly baj a vendégekkel – írja az Index.hu.

 
Nekiment az ombudsman a kötelező óvodának PDF Nyomtatás
2012. július 30. hétfő, 07:45

ovi_kSzabó Máté szerint a három éves kortól kötelező óvodáztatás korlátozza a szülők a nevelés megválasztásához fűződő alapjogát – írja a hirado.hu.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 74

alapnet2

24

               CÉGBEMUTATÓ


 

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?