Hirdetés
Elindult a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram pályázata
2019. január 10. csütörtök, 08:00

magyar kozigazg osztondijA program lehetőséget kínál a közigazgatás iránt érdeklődő fiatal szakemberek számára, hogy szakmai karrierútjukat a hazai és nemzetközi közigazgatásban szerzett munkatapasztalattal alapozzák meg – írja a Vas Megyei Kormányhivatal.

Az ösztöndíjprogram keretében alkalom nyílik egy 10 hónapos szakmai gyakorlatra, melyből 7 hónap a belföldi és 3 hónap a külföldi ösztöndíj szakasz. Így a résztvevők külföldön is szakmai tapasztalatot szerezhetnek, olyan helyekre is eljuthatva, ahová másképp nem lenne lehetőségük.

A program teljes időtartama alatt a résztvevők szakmai fejlődését magyar és idegen nyelvű képzések, valamint mentorok is segítik.

A belföldi programszakasz során az ösztöndíj összege havi nettó 250 ezer forint.

A pályázati eljárásban való részvétel feltétele a magyar állampolgárság, a felsőfokú végzettség (BA/BSc, MA/MSC, illetve egyetemi vagy főiskolai diploma), tárgyalóképes angol, német vagy francia nyelvtudás. A pályázó, a pályázat benyújtásának időpontjában nem állhat kormányzati szolgálati jogviszonyban, és meg kell felelnie a pályázati felhívásban foglalt egyéb feltételeknek.

Előnyt jelent a felsőfokú nyelvismeret, illetve további európai uniós nyelvek magas szintű ismerete.

Az ösztöndíjprogrammal kapcsolatos további részleteket a program weboldalán lehet olvasni.

Ossza meg a bejegyzést

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés