Hirdetés
Az Önkormányzati Klubról - Rólunk
20 éves
Hirdetés
Ma 2019. márc. 23., szombat, Emőke napja van. Holnap Gábor és Karina napja lesz.
ETK Önkormányzati Klub regisztráció

Bejelentkezés

Miért érdemes regisztrálni?

Az önkormányzati Biztosítások Rendszer használata
bizt_modul_kA biztosítási ajánlatok bekéréséhez a biztosítási törvény alapján szükség van valós és cégszerű adatok megadására - * - mely alapadatok nélkül a biztosítók sem tudnak ajánlatot készíteni -, illetve szintén e törvény alapján biztosítási alkusz - már az ajánlatok beszerzésének időszakában is - csak a megbízóval előzetesen megkötött megbízási szerződés alapján járhat el.

 

Ez a szerződés azonban nem kötelezi az ajánlatkérőket a beérkező ajánlatok valamelyikének elfogadására, biztosítási szerződés megkötésére – a döntés joga ebben az esetben is mindenképpen a megbízóé. * A rendszerbe feltöltött cégadatokat és biztosítási tartalomra vonatkozó adatokat biztosítási titokként kezeli a rendszerben dolgozó alkusz és  a biztosítók is. Az elektronikus adatközlés és a rendszer munkafolyamatai minősített, védett csatornán kezelődnek. 
A biztosítási alkusz tevékenységét ingyenesen bocsájtja megbízó rendelkezésére, sem az ajánlatkérés, sem a biztosítás megkötése, sem fennállása/érvényességi ideje alatt munkájáért díjat nem számít fel a megbízónak.
ÖBR - Biztosítási Szabályzat

Vissza az előző oldalra

 

Tovább az Önkormányzati Biztosítások oldalra

Ossza meg a bejegyzést