belellszolg-szabszolgA külső ellenőrzések egyik leggyakoribb megállapítása, hogy a szabályzati rendszer nem kellően követi a jogszabályi változásokat. Ez bírságokkal, büntetésekkel járhat. Új szolgáltatásunk a szabályzatok frissítését kívánja támogatni.

A jogszabályi váltázásokat hatályba lépésüktől számított 30-90 napon belül át kell vezetni a szabályzatokon. Ez egyáltatlán nem egyszerű feladat: nagy számú jogszabályt kell szinte nap, mint nap elemezni, sok a többszörösen módosított, bonyolult rendelkezés. Az ETK Szolgáltató zRt. ezt a munkát szeretné támogatni komplex szolgáltatásával.

1. Folyamatosan frissülő szabályzat mintákat biztosítunk word formátumban – a szabályzatok körét időről időre bővítjük;

2. Havonta küldött hírlevelünkben röviden összefoglaljuk az időszakban megjelent fontosabb jogszabályokat, az adott hónap jogi eseményeit.

3. Ha valamely jogszabály szabályzat módosítási követelményt von maga után, a szükséges változtatásokat a havonta küldött hírlevelekben szövegjavaslattal ajánljuk megrendelőink figyelmébe – a szabályzatmintákon elvégzett módosításokat mindenki át tudja vezetni saját dokumentumain.

A szolgáltatás nagy segítséget jelenthet a szervezetek vezetőinek, jegyzőknek, a szabályozásért felelős szakembereknek megkönnyítve feladatuk ellátását.

A szolgáltatás elérhető: szabalyzatok.etk-rt.hu

A szolgáltatás címzettjei elsősorban az államháztartási körbe tartozó szervezetek (kormányzati szektorba sorolt gazdasági társaságok és egyéb szervezetek, önkormányzatok, központi közigazgatás), de valamennyi gazdálkodási forma számára hasznos információval szolgál.

A szolgáltatás a jelszóval elérhető felületre történő belépést követően az ott közölt szabályzatok letöltését, valamint a fenti tartalmú információs hírlevél havonta történő kiküldését tartalmazza.

Az előfizetési díj 12 hónapra 60.000,- Ft + áfa.

Szolgáltatásunkat 2019. március 1-ével indítjuk.

Megrendelés, információ: ETK Szolgáltató zRt., Miskolczi Tamás, Szentgyörgyvölgyi Zoltán

Letölthető megrendelő 

szabalyzatok.etk-rt.hu

Megrendelő elküldése: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(1)   222-4043 

Hirdetés