etk szabalyA gyorsan népszerűvé vált szabályzataktualizálási szolgáltatás új néven, még az eddiginél is komplexebben, sehol máshol nem fellelhető, új tartalmakkal kibővítve folytatódik – változatlan áron! szabalyzatok.hu

Az ETK Szolgáltató zRt. évtizedes szakmai tapasztalataira alapozva
három új támogató szolgáltatást indítottunk:

• lehetséges ellenőrzési megállapítások és megoldási javaslatok
• ellenőrzési nyomvonal minták
• kockázati leltár minták

A lehetséges ellenőrzési megállapítások és megoldási javaslatok használatával könnyebbé válik az egyes folyamatokban rejlő hibák, hiányosságok felfedezése.
Az ellenőrzési nyomvonal minták használatával a folyamatok dokumentálása, a kontrollok nyomon követése válik hatékonyabbá.
A kockázati leltár minták elnevezésű modul a folyamatokban rejlő konkrét kockázatok beazonosítását és a szükséges intézkedések megtervezését támogatja.

A szabályzatminták is bővülnek! Új kategóriaként a compliance / megfelelési szervezet szükséges dokumentumait tesszük közzé, és elkezdtük a kisvállalkozások egyszerűsített szabályzatainak publikálását is.

Havonta küldött hírlevelekben továbbra is megtesszük szövegjavaslatainkat partnereinknek, ha egy új jogszabály bármilyen szabályzatot érint. Oldalunkon hírlevélminta is található.

szabalyzatok.hu

Hétről hétre új szabályzatokkal és dokumentummintákkal bővítjük az oldal tartalmát.

Megrendelés, információ:
Miskolczi Tamás Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és Szentgyörgyvölgyi Zoltán Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megrendelőlap letöltése:
Megrendelő

Hirdetés