alrite appMinden önkormányzatnál időigényes feladatot jelent a testületi ülések jegyzőkönyvének elkészítése az elhangzottak szó szerinti írásbeli rögzítése miatt. Egy fejlett mesterséges intelligencia alapú beszédfelismerő megoldással azonban nagy mértékben csökkenthető a jegyzőkönyvek elkészítésére fordított idő, valamint biztosítható, hogy az üléseken elhangzott értékes információkból minden rögzítésre kerüljön.

Ilyen megoldás a Régens Zrt. által kifejlesztett, kifejezetten a magyar nyelvre optimalizált Alrite beszédfelismerő rendszer. Az online alkalmazás közvetlen diktálást, vagy utólagos fájlfeltöltést használva is képes kimagasló pontossággal leiratozni a magyar beszédet, így minimális utómunkával előállítható az ülések és megbeszélések leirata (akár visszamenőleg is). Ehhez hozzájárul az is, hogy a megoldás a konkurens alkalmazásokkal ellentétben képes a leiratozott szövegben azonosítani a tulajdonneveket, kezelni a kis- és nagybetűket, a mondathatárokat és az írásjeleket. Mindemellett érzékeli a beszélők váltását is, amelyet jelöl is a leiratban. Az elkészült hangleiratok az alkalmazáson belül is szerkeszthetők, a szöveg módosításai az eredeti verzió megtartása mellett menthetők, illetve a szövegfájlok .docx, a hanganyagok pedig .mp3 formátumban exportálhatók.

Az alkalmazás tetszőleges böngészőből és mobil applikációként is elérhető. Letisztult felületével és széleskörű funkcionalitásával nagy mértékben könnyíti meg a polgármesteri hivatalok, önkormányzatok és más közigazgatási intézmények munkáját. A megoldás magas szintű adatvédelmi megoldások beépítésével és megbízható felhő infrastruktúrán történő adattárolással biztosítja a fájlok biztonságos megőrzését és hozzáférhetőségét. Az előfizetési fiókhoz korlátlan számú felhasználó adható hozzá, adminisztrátor által szabályozható többszintű jogosultsági rendszerrel. Az alkalmazás funkcióiról, felhasználási lehetőségeiről az Alrite weboldalán tájékozódhat részletesebben.

 

alrite logo

alrite laptop mockup3

 

Ön is kipróbálná az Alrite beszédfelismerőt?

Egy rövid regisztrációt követően ingyenesen tesztelheti, hogy hogyan képes az Alrite mesterséges intelligencia algoritmusa a beszédfelismerésre. Regisztrációra az Alrite felületén van lehetősége.

A rendszert már több közigazgatási szereplő használja elégedetten. Az üzleti célú felhasználás listaáraihoz képest a Régens Zrt. a közigazgatási intézményeknek jelentős kedvezményeket tud biztosítani. Amennyiben a megoldás felkeltette érdeklődését, keresse a Régens Zrt. munkatársait bizalommal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Hirdetés