nemesMutassa be települése értékeit, az elmúlt évek turisztikai fejlesztéseit. Adjon vendégei kezébe egy olyan kiadványt, amelyik látogatásuk alatt kalauzolja, útbaigazítja őket, utána pedig szép emlékként megőrizhetik, hogy bármikor fel tudják idézni az Ön településén töltött kellemes napokat.

A grafikus turisztikai látványtérkép informatív, tartalmas, színes és nagyon látványos! Egy térkép, amin minden fontos látnivaló, turisztikai látványosság kiemelten szerepel. Az elkészült grafika felhasználásának lehetősége pedig rendkívül sokféle lehet: infotáblán - nagyméretű útbaigazítótáblán kihelyezve, irodák és tantermek falán díszként, kiadványok illusztrációjaként, Tourinform pontokon letéphető, tömbösített térképként, hogy a látogatók magukkal tudják vinni. Egy grafikus látványtérkép a legjobb turisztikai befektetés! Bízza ránk a kivitelezését, mert értünk hozzá -  grafikusaink megrajzolják, megtervezik, és kinyomtatva házhoz is szállítjuk a kész terméket! Tekintse meg weboldalunkon látványtérkép referenciáinkat, informatív település térképeinket.

Referenciáinkat, partnereinket megtekintheti a

www.varos-terkep.hu  és a www.latvany-terkep.hu weboldalon

A kivitelezéssel kapcsolatban érdeklődjön a Civertan Grafikai Stúdiónál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  email címen.

Kérésére küldünk nyomtatott mintát is Postán! 

(X)

sur

szigetkoz

IMG 4038a

vasvar

Hirdetés