kozig1A Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram 2019-es évfolyamán végzettek a Miniszterelnökséget vezető minisztertől vehették át a program zárását jelképező oklevelet.

Gulyás Gergely a Miniszterelnökségen megrendezett ünnepségen elbúcsúzott a 2019-es évfolyamtól, egyúttal pedig köszöntötte a 2020-as évfolyamra felvételt nyert fiatalokat. Köszöntőjében kiemelte, az ösztöndíjasok a program időtartama alatt több mint húsz szakmai rendezvényen vehettek részt, valamint 19 különböző országban gyűjthettek hazai és külföldi tapasztalatokat egyaránt.

A kancelláriaminiszter hangsúlyozta, az ösztöndíjasok többsége a program lezárását követően annál a közigazgatási szervnél folytatja pályafutását, amelyiknél a belföldi programszakaszt teljesítette. Az ünnepség keretén belül a jelenlévők megtekinthették Novák Katalin, Rétvári Bence, Magyar Levente, Schanda Tamás és Orbán Balázs államtitkárok videó üzenetét is. A Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram új hallgatóira a megelőző évekhez hasonlóan számos szakmai képzés, intézménylátogatás és nyelvi felkészítő kurzus vár majd.

(Miniszterelnökség)

Hirdetés