mohazKicsivel több, mint egy éve vált igényelhetővé a falusi csok, melyet azóta is nagy érdeklődés övezett. A HelloVidék folyamatosan beszámolt ennek feltételeiről és lehetőségeiről.

Hogy még széleskörűbb információkkal szolgáljon, elindított egy falusi csok aloldalt, ahol az összes településről egyedi elemzést készített, legyen szó az adott falura vagy kisvárosra vonatkozó legfontosabb népszámlálási adatokról, lakáspiaci és gazdasági statisztikákról. Az aloldal elindulása óta rengetegen böngésztek az összegyűjtött információk között, most pedig a látogatottsági statisztikák alapján megnézték, hogy mely megyékben és településeken volt a legnagyobb érdeklődés a falusi csok iránt 2020-ban.

Hatalmas érdeklődés övezte a hírt, miszerint a kormány a családvédelmi akcióterv keretében a csok kibővítését és a falusi csok bevezetését tervezi. Még mielőtt elérhetővé váltak volna a támogatások, már akkor rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogy milyen feltételek szükségesek ahhoz, hogy igénybe vehessék őket, valamint, hogy mely települések lesznek azok, ahol fel tudják majd használni a kedvezményeket.

A cikk itt folytatódik »

Hirdetés