Hirdetés
Események - Rendezvények
Boldog Békeidők Hévíze

Boldog Békeidők Hévíze        Időpont: április 28 - május 1.
Helyszín: Hévíz, Deák tér, Festetics tér
A város idén is felidézi a „Boldog Békeidők" hangulatát a május 1-i hosszú hétvégén. A város apraja-nagyja korabeli kosztümökbe öltözik.

 
Szent György Napi Lovasünnep Tatán ló- és lovasáldással

Szent György Napi Lovasünnep Tatán ló- és lovasáldással Időpont: április 24-29.
Helyszín: Tata, Öreg Tó
Lovas és szabadidős programok az egész családnak! Gyereksétány, koncertek, meseelőadás, sport, lovas és hagyományőrző bemutatók Tatán!

 
IV. Húsvéti Bárányfesztivál

IV. Húsvéti Bárányfesztivál       Időpont: április 15-17
Helyszín: Budapest, Városliget,  Vajdahunyad Vár
A múlt hagyományait felidézvén klasszikus húsvéti mulatsággal várjuk az egész családot. A legkisebbek örömére egy nyuszi és bárány simogatót is felépítünk.

 
Indiai Íz,- és Egészségfesztivál

Nagyításhoz kattintson a képre!Időpont: április 9.
Helyszín: Budapest, III. Lehel u. 15-17., Lélek palotája
A Lélek Palotája idén 5. alkalommal rendezi meg tavaszi szezonnyitó fesztiválját, melynek középpontjában az egészségmegőrzés, a táplálkozás és a gasztronómia, a test és a lélek egyensúlya áll. Éld át Te is velünk India hétköznapi csodáit! Gyere és kortyolgass el velünk egy forró gyógynövényes teát és lazulj el a tradicionális indiai dallamokra! Kérdezz – Felelek sátrunkban készséggel válaszolunk minden felmerülő filozófiai vagy életvezetési kérdésedre is. Részletek

 
Víz Világnap és megújult látványetetések a Miskolci Állatkertben

miskallatIdőpont: március 25.
Helyszín: Miskolci Állatkert és Kultúrpark
Idén is hagyományosan megrendezi a Víz Világnapját a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, melyen a Bükk-térség Fenntartható Vízkészletgazdálkodásért Közalapítvánnyal közösen változatos programokkal és megújult látványetetésekkel várja a miskolci állatkertbe látogatókat, akik akár „testközelből” is megismerkedhetnek az állatkert lakóinak életével.

 
Tavaszváró Családi Nap Fa és Virágvásárral

tavaszIdőpont: március 26.
Helyszín: Kecskemét, Vadaskert
Egésznapos tavaszváró családi rendezvény a Vadaskert előtti parkban, sokféle növény kiállítással és vásárral egybekötve. Színpadon folyamatos zenei és vidám programok, gyermekműsorok, koncertek. Sztárvendég az Irigy Hónaljmirigy! Kis vidámpark, étel-ital, kirakodó vásár.

 
Tavaszi Kölyöknapok a Nemzeti Színházban

Március 15. Ünnepe - Kölyöknap   Időpont: március 19. vasárnap 10.00-13.00-ig
Helyszín: Nemzeti Színház, Budapest, IX.  Bajor Gizi park 1.
A Nemzeti Színház folytatja a családoknak szóló ingyenes programjait.Vasárnap délelőtt kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket, makettet lehet készíteni, Csodaceruza színező füzetekbe rajzolhatnak és mézeskalácsot díszíthetnek az ügyes kezűek.

 
Kézzelfogható kiállítás

kezzelIdőpont: március 31-április 14.
Helyszín: A Széchenyi Gyógyfürdő épületében a Széchenyi Szalonban (1146 Budapest, Állatkerti út 9-11.)
Csukd be szemed, nyújtsd ki kezed. Tapintsd meg az alkotásokat!  A kiállításon vak és látássérült alkotók műveit lehet tapintva megismerni, illetve képzőművészek, iparművészek és különböző fogyatékossággal élő művészek munkáit lesz lehetőségetek megtapasztalni. Igazi családi program! Részletek

 
Nagy családi, baráti hurka-, kolbásztöltés és disznótoros hétvége

Nagy családi, baráti hurka-, kolbásztöltés és disznótoros hétvége   Időpont: február 25.
Helyszín: Pázmánd, Borárium, Szerelemvölgyi út 1026/1
Jöjjön el és élje át Ön is családjával, barátaival ezt a régi falusi élményt, 2017. február 25-én 11 órától a Boráriumban! Február 26-án 12.00 órától disznótoros menüvel várjuk a betérő vendégeinket

 
Szentendrei Karnevál

karnevIdőpont: február 24-26.
Helyszín: Szentendre, Fő tér több helyszín
A farsangi szezon 2017-ben a Városi Jelmezbállal még nem ér véget, mert a fantasztikus Szentendrei Karnevál február 24-26. között újabb bulizásra ad okot! A háromnapos fesztiválon számtalan kulturális programmal, télbúcsúztató utcabállal, maszkos-jelmezes fáklyás felvonulással, tűzzsonglőr produkcióval, vidám forgataggal űzzük el majd a hideg napokat, hogy beköszönthessen újra a tavasz.

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

1. oldal / 19

Naptár

Április 2017
H 3101724
K 4111825
Sz 5121926
Cs 6132027
P 7142128
Sz18152229
V29162330
Hirdetés
Hirdetés